Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Τα crash test του νέου Volvo XC40 (video)

Ελλάδα 17:48
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Τα crash test του νέου Volvo XC40 (video)

ΝΕΑ

Τα crash test του νέου Volvo XC40 (video)

ΝΕΑ

To compact SUV που ακούει στο όνομα XC40, αποτελεί το νέο μέλος της «οικογένειας» της Volvo. Όμως σε ότι αφορά στη σουηδική μάρκα, μπορεί να αλλάζουν τα ονόματα, μπορεί να αλλάζουν τα μεγέθη αλλά αυτό που δεν αλλάζει ποτέ είναι η ξεκάθαρη έμφαση στην ασφάλεια.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (instagram.com/SeitanF1)

Τα μοντέλα της Volvo εφοδιάζονται με πληθώρα ηλεκτρονικών συστημάτων που συνεισφέρουν σε αυτόν τον τομέα αλλά παραδοσιακά «σκοράρουν» καλά και στις βαθμολογίες του EuroNCAP στις δοκιμές πρόσκρουσης.

Τώρα λοιπόν που το πολυαναμενόμενο XC40 παρουσιάστηκε στο κοινό, η Volvo Cars έδωσε στη δημοσιότητα ένα πολύ ενδιαφέρον video, από τις δοκιμές πρόσκρουσης που πραγματοποίησε η ίδια, στα πρότυπα των τεστ του επίσημου φορέα.

Advertisement
Advertisement

Συγκεκριμένα, βλέπουμε από κάθε δυνατή οπτική γωνία, τα αποτελέσματα της πλευρικής σύγκρουσης με ταχύτητα της τάξης των 50 km/h. Βέβαια ακόμα δεν έχουμε την επίσημη βαθμολόγησή του αλλά για να δίνει στη δημοσιότητα ένα τέτοιο βίντεο η εταιρεία κατασκευής, τότε σίγουρα νιώθει αυξημένη αυτοπεποίθηση για τα αστέρια που θα πάρει.

Περισσότερα στο video που ακολουθεί…