Live Κίνηση
Περισσότερα
Suzuki Swift

Suzuki Swift: Το έξυπνο υβριδικό

Ελλάδα 12:22
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Suzuki Swift: Το έξυπνο υβριδικό

Suzuki Swift

Suzuki Swift: Το έξυπνο υβριδικό

Suzuki Swift

Το νέο Suzuki Swift κουβαλάει πληθώρα τεχνολογιών που το κάνουν ιδιαιτέρως ελκυστικό. Τόσο στον τομέα της ασφάλειας και του infotainment όσο και κάτω από το καπό, με το υβριδικό σύστημα.

Advertisement
Advertisement

Το HYBRID σύστημα της Suzuki είναι ένα ιδανικό για συμπαγή αυτοκίνητα υβριδικό σύστημα. Χρησιμοποιεί μια ενσωματωμένη ηλεκτρογεννήτρια (ISG), που λειτουργεί τόσο ως δυναμό, όσο και ως ηλεκτροκινητήρας, καθώς και μια μπαταρία ιόντων λιθίου 12 Volt υψηλής ενεργειακής απόδοσης.

Βοηθά τον κινητήρα σε περιπτώσεις που συνήθως απαιτείται υψηλή κατανάλωση καυσίμου, όπως για παράδειγμα η εκκίνηση από στάση ή η επιτάχυνση, οπότε το HYBRID πετυχαίνει τη μείωση της κατανάλωσης παρέχοντας υποβοήθηση μέσω της ηλεκτρικής ενέργειας που έχει παραχθεί μέσω της πέδησης και έχει αποθηκευτεί στη μπαταρία.

Επειδή το σύστημα ISG χρησιμοποιεί ιμάντα αντί για την παραδοσιακή μίζα, για την επανεκκίνηση του κινητήρα μετά από ένα αυτόματο σταμάτημα, προσφέρει πιο ήσυχη και ομαλή επανεκκίνηση. Το HYBRID είναι διαθέσιμο τόσο με τον 1000άρη BOOSTERJET όσο και με τον 1200άρη DUALJET κινητήρα που εφοδιάζουν το νέο Suzuki Swift.

Advertisement
Advertisement

suzuki-swift-2017-g640

Επιπλέον, η ελαφριά και υψηλού χρόνου ζωής μπαταρία ιόντων λιθίου, έχει εξαιρετική αποδοτικότητα επαναφόρτισης, που επιτρέπει τη συχνότερη υποβοήθηση του κινητήρα. Η μπαταρία επίσης παρέχει ενέργεια στα ηλεκτρικά συστήματα του αυτοκινήτου, όπως τα ηλεκτρικά συστήματα του κινητήρα, τα όργανα και το ηχοσύστημα.