Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Στα εσώψυχα της Lamborghini Countach

Ελλάδα 21:12
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Στα εσώψυχα της Lamborghini Countach

ΝΕΑ

Στα εσώψυχα της Lamborghini Countach

ΝΕΑ

Οι πολύ όμορφες απεικονίσεις, τύπου ακτινογραφίας του θρυλικού μοντέλου της Lamborghini, Countach, που μπορείτε να δείτε παρακάτω πιστώνονται στον David Kimble, ίσως τον πιο διάσημο καλλιτέχνη σε αυτό τον τομέα, ο οποίος έχει μεταφέρει τις τεχνικές απεικονίσεις των αυτοκινήτων σε άλλο επίπεδο.

Advertisement
Advertisement

 

Του ΚΩΣΤΑ ΧΑΡΙΑΤΗ

Advertisement
Advertisement

Παρά τις αρκετές δεκαετίες που έχουν περάσει από το επίσημο λανσάρισμά της, η Lamborghini Countach παραμένει ένα μοντέλο που έχει γράψει τη δική του ιστορία στον κόσμο της αυτοκίνησης. To θρυλικό αυτοκίνητο παρουσιάστηκε το 1974 και μέχρι τη λήξη της παραγωγής του το 1990, πούλησε 2.049 μονάδες. Είχε ένα απίστευτα επιθετικό σχήμα που την έκανε άμεσα αναγνωρίσιμη, πόρτες που άνοιγαν προς τα επάνω και V12 κινητήρες 4,0, 4,8 και 5,2 λίτρων ανάλογα την έκδοση.

lamborghini-countach-david-kimble-cutaway-chariatis-530

Για πάνω από 50 χρόνια, ο Kimble έχει δημιουργήσει σχέδια όπως αυτά της Countach με εκπληκτική λεπτομέρεια. Το εκπληκτικό εδώ είναι ότι για όλα τα σχέδια που έχει δημιουργήσει ακολούθησε τον παλαιομοδίτικο τρόπο με μολύβια και αερογράφο. Εδώ μας δείχνει μία πραγματικά μοναδική ματιά στην Countach και πιο  συγκεκριμένα στην αμερικάνικων προδιαγραφών έκδοση LP5000 Quattrovalvole, των 420 ίππων.