Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Mustang GT με τις «φροντίδες» της Steeda

Ελλάδα 8:03
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Mustang GT με τις «φροντίδες» της Steeda

ΝΕΑ

Mustang GT με τις «φροντίδες» της Steeda

ΝΕΑ

Η Steeda έχει ειδίκευση στα μοντέλα της Ford και κάνει τώρα εντυπωσιακή επανεμφάνιση με πρόταση για την κορυφαία Mustang, φτάνοντας τον 5λιτρο V8 στα 480 άλογα. Με τις ανάλογες επεμβάσεις στο αμάξωμα, η πρόταση της Steeda γίνεται πραγματικά ξεχωριστή.

Advertisement
Advertisement

 

Του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΜΠΟΪΔΑΝΗ

Advertisement
Advertisement

Στις βελτιώσεις περιλαμβάνεται η επέμβαση στην κεντρική μονάδα ελέγχου της τροφοδοσίας του κινητήρα αλλά επίσης και των συστημάτων εισαγωγής και εξαγωγής. Τα παραπάνω, κάνουν την απόδοση του 5λιτρου V8 ατμοσφαιρικού κινητήρα να φτάνει τους 480 ίππους και τα 76,7 kgm ροπής.

steeda-ford-mustang-boi-530

Μικρή σημασία θα είχε η αύξηση της απόδοσης, αν δεν συνδυαζόταν από τις σχετικές επεμβάσεις στην εμφάνιση της Mustang, εκεί όπου εντοπίζουμε μικρότερη απόσταση από το έδαφος (το χαμήλωμα προκύπτει, μια και η ανάρτηση είναι αλλαγμένη και περιλαμβάνει σκληρότερα ελατήρια και παχύτερες αντιστρεπτικές). Στο πίσω μέρος η πρόταση της Steeda έχει μια μεγάλη αεροτομή «ducktail» όπως λέγεται λόγω του σχήματός της, ενώ το look ολοκληρώνουν οι ζάντες 20 ιντσών. Το κόστος για όλα τα παραπάνω, ανέρχεται σε ένα ποσό της τάξεως των 14.000 ευρώ περίπου.

Advertisement

steeda-ford-mustang-boi-640a