Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Mercedes X-Class από την Carlex Design

Ελλάδα 23:55
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Mercedes X-Class από την Carlex Design

ΝΕΑ

Mercedes X-Class από την Carlex Design

ΝΕΑ

Με πολύ εντυπωσιακή εμφάνιση μετά τις επεμβάσεις της Carlex Design, το off road μοντέλο της Mercedes αποκτά και δύο διαφορετικές προσεγγίσεις αναφορικά με το εσωτερικό του: μια που να ταιριάζει στην εκτός δρόμου δυναμική του και μια για… τις αστικές υποχρεώσεις μετακίνησης. Τουλάχιστον αυτό θέλει να περάσει ο βελτιωτικός οίκος που ασχολήθηκε με το νέο pick up της Γερμανικής εταιρείας.

Advertisement
Advertisement

 

Του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΜΠΟΪΔΑΝΗ

Advertisement
Advertisement

Η εμφάνιση παραπέμπει σε τέρας δυνατοτήτων για κίνηση μετά το τέλος της ασφάλτου (αλλά και του κόσμου, εδώ που τα λέμε). Η Carlex Design δίνει άλλη ένα εξαίσιο δείγμα γραφής για τις δυνατότητες που έχει να αλλάζει εκ βάθρων την εικόνα των μοντέλων με τα οποία ασχολείται. Έτσι λοιπόν, έχουμε εκτεταμένες επεμβάσεις στο αμάξωμα, που το κάνουν να δείχνει πολύ ικανότερο από τη νορμάλ έκδοση.

mercedes-x-class-off-road-by-carlex-boi-530

Μέσα σε όλα, η Carlex Design προτείνει και μια «επέμβαση» ψηφιακή για την αλλαγή του ήχου από τις εξατμίσεις του αυτοκινήτου που θα ακούγεται μέσα από τα ηχεία. Αυτή μπορεί και να είναι η λιγότερο κοστοβόρα επέμβαση μια και για τα υπόλοιπα το κόστος πλησιάζει σε αυτό του αυτοκινήτου- εντάξει, στη βασική του έκδοση.

Advertisement

mercedes-x-class-urban-by-carlex-boi-640

Η Carlex Design προτείνει δύο εκδοχές για το εσωτερικό της Mercedes X-Class, με το ένα να έχει πιο off road χαρακτήρα και το άλλο να είναι εστιασμένο στην ασφάλτινη παρουσία του αυτοκινήτου. Όπως και να έχει, μιλάμε για επεμβάσεις που φτάνουν τα 20 χιλιάδες ευρώ σε κάθε μια από τις δύο περιπτώσεις αλλά το αποτέλεσμα είναι πολύ ποιοτικό και ιδιαίτερο.

Advertisement

mercedes-x-class-urban-by-carlex-boi-640b