Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Κωδικό όνομα… Z για τη Nissan!

Ελλάδα 15:21
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κωδικό όνομα… Z για τη Nissan!

ΝΕΑ

Κωδικό όνομα… Z για τη Nissan!

ΝΕΑ

Μπορεί επίσημα η Nissan να μην έχει ανακοινώσει διάδοχο για το 370Z όμως φαίνεται πως παρά κάποια απαισιόδοξα δημοσιεύματα των προηγούμενων μηνών, η σειρά Ζ δεν πρόκειται να πατήσει φρένο.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (instagram.com/SeitanF1)

Τουλάχιστον αυτό δεν είναι στα πλάνα των Ιαπώνων, αν λάβουμε υπόψη όσα είπε σε συνέντευξή του στο Automotive News ο υπεύθυνος προγραμματισμού της μάρκας, Philippe Klein.

«Δουλεύουμε πάνω στα πλάνα μας σχετικά αλλά ακόμα δεν μπορώ να σας μεταφέρω ξεκάθαρη εικόνα. Πρόκειται για μία δύσκολη κατηγορία, οι πωλήσεις της οποίας μειώνονται παγκοσμίως. Όμως πιστεύω πως υπάρχει ακόμα χώρος για έναν διάδοχο και θέλουμε να κρατήσουμε ζωντανή τη σειρά Ζ. Αυτό προσπαθούμε. Τουλάχιστον μεσοπρόθεσμα. Μακροπρόθεσμα, υπάρχουν κι άλλα πράγματα που πρέπει να εξετάσουμε. Αν δηλαδή θέλουμε να δημιουργήσουμε ένα εντελώς νέο μοντέλο και πως θα έπρεπε αυτό να είναι για να κρατήσει το πάθος ζωντανό; Είναι ένας τομέας στον οποίο πραγματικά δίνουμε σημασία, πώς να κρατήσουμε τη σειρά Z, πώς να την ανανεώσουμε και πώς να είναι η νέα γενιά», είπε ο Klein.

Advertisement
Advertisement

Η πρόθεση λοιπόν υπάρχει. Μένει να υπάρξουν και οι κατάλληλες προϋποθέσεις…