Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ιδού η Lamborghini Urus Performante

Ελλάδα 17:25
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ιδού η Lamborghini Urus Performante

ΝΕΑ

Ιδού η Lamborghini Urus Performante

ΝΕΑ

Ανεξάρτητα από το τι μπορείτε να σκεφτείτε για το ολοκαίνουργιο SUV της Lamborghini, την Urus, είναι ομολογουμένως αρκετά δύσκολο να αρνηθείτε πόσο επιθετικό είναι σε εξωτερική εμφάνιση, αλλά πολύ περισσότερο και το πώς θα τραβήξει εύκολα την προσοχή των περισσότερων ανυποψίαστων ή μη ανθρώπων στο δρόμο.

Advertisement
Advertisement

Του ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ (gt@newsauto.gr)

Αν σας αρέσει ήδη ο τρόπος με τον οποίο φαίνεται, πιθανότατα θα είναι ο προθάλαμος για τη Lamborghini να αποκτήσει δηλαδή μια ακόμη πιο σπορ εκδοχή, κάτι που θα μπορούσε να αποκαλέσει Performante, ή SV που θα είχε επίσης και νόημα – όχι ότι κάτι τέτοιο έχει επιβεβαιωθεί προς το παρόν. Ωστόσο, αν θέλετε να γίνει πράξη η “Performante”, θα πρέπει να ρίξετε μια ματιά σε αυτή την εκτέλεση του σχεδιαστικού οίκου X-Tomi Design, που χρησιμοποίησε την πιο ακραία Huracan που χτίστηκε ποτέ ως έμπνευση γι αυτό που βλέπετε εδώ…

Σε σύγκριση λοιπόν με την κανονική Urus, ο συγκεκριμένος σχεδιασμός στην Perfomante προσθέτει ένα νέο αγριεμένο προφυλακτήρα, οπίσθιο φτερό, τροχούς από την Huracan, μαύρη οροφή στο αμάξωμα και πιο σκούρα μάσκα. Είναι σίγουρα «κακό» στην όψη, αλλά θα θέλαμε να μας πείτε αν είναι πάρα πολύ για το γούστο σας ή ίσως ακριβώς όπως το παρήγγειλε ο… γιατρός. Στην πραγματικότητα, το μόνο άλλο μοντέλο της Urus που μπορούμε να προσβλέπουμε είναι το PHEV, το οποίο φημολογείται ότι χρησιμοποιεί την ίδια μονάδα ισχύος με την Porsche Panamera Turbo S E-Hybrid.

Advertisement
Advertisement