Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Hyundai: Ετοιμάζει νέο εντυπωσιακό πρωτότυπο

Ελλάδα 22:39
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Hyundai: Ετοιμάζει νέο εντυπωσιακό πρωτότυπο

ΝΕΑ

Hyundai: Ετοιμάζει νέο εντυπωσιακό πρωτότυπο

ΝΕΑ

Η Hyundai έχει καταφέρει να τραβήξει πάνω της τα φώτα της δημοσιότητας με τα εντυπωσιακά πρωτότυπα που παρουσιάζει όπως είναι και το Le Fil Rouge που είδαμε στο Σαλόνι της Γενεύης πριν από δύο περίπου μήνες. Όλα δείχνουν ότι οι άνθρωποι της θέλουν να συνεχίσουν σε αυτό το μονοπάτι. ΤΟΥ ΘΟΔΩΡΗ ΞΥΔΗ

Advertisement
Advertisement

Τα πρωτότυπα που παρουσιάζει η Hyundai δεν είναι απλές σχεδιαστές μελέτες. Κάθε ένα από τα concept της επηρεάζει και ένα από τα επόμενα μοντέλα παραγωγής της εταιρίας, όπως αναμένεται δηλαδή να γίνει και με το Le Fil Rouge και όπως έχουμε ήδη δει στα Santa Fe, LaFesta, Nexo και Kona.

Σύμφωνα και με δηλώσεις του αρχισχεδιαστή της Huyndai Sang-Yup Lee, τις οποίες και έκανε στο Autocar, το επόμενο concept της εταιρίας αναμένεται να υιοθετεί επίσης τη νέα σχεδιαστική γλώσσα της Hyundai που ακούει στο όνομα Sensuous Sportiness που παίρνει την έμπνευσή της από τα ιταλικά αυτοκίνητα των 60s και των 70s. Το αποτέλεσμα μάλιστα αναμένεται εξίσου εντυπωσιακό.

“Δεν θέλουμε το στιλ των αυτοκινήτων μας να θυμίζει τις Ρώσικες Κούκλες (σ.σ. Matroska). Αυτό δεν λειτουργεί σε μια εταιρία σαν την Hyundai”, δήλωσε ο Lee, εννοώντας πως το οικογενειακό look δεν είναι μέσα στις προτεραιότητες της Hyundai και προσπάθησε να το εξηγήσει αυτό και το σκάκι προσθέτοντας: “Έχεις ένα Βασιλιά, μια Βασίλισσα, έναν Αξιωματικό και έναν Ίππο – είναι όλα διαφορετικά, αλλά είναι μία ομάδα όταν είναι όλα μαζί. Αυτή είναι η στρατηγική μας. Μπορώ να το αποκαλέσω το look της Hyundai, όχι ένα οικογενειακό look.”

Advertisement
Advertisement

Hyundai-Design-Concept-640

Έτσι, αυτό που μπορούμε να περιμένουμε από την Hyundai είναι μάλλον το απροσδόκητο στο μέλλον όσον αφορά στα concept μοντέλα της. Από ό,τι έχουμε δει όμως μέχρι σήμερα θα προκαλεί σίγουρα της εντυπώσεις και θα το κάνει αυτό με θετικό τρόπο. Δεν μπορούμε να περιμένουμε!