Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

H Mercedes ετοιμάζει compact 7θέσιο

Ελλάδα 23:18
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

H Mercedes ετοιμάζει compact 7θέσιο

ΝΕΑ

H Mercedes ετοιμάζει compact 7θέσιο

ΝΕΑ

Αυτή η περίοδος είναι η πιο παραγωγική για την γκάμα των μοντέλων της Mercedes, που έχει προτάσεις για όλες τις ανάγκες. Συνεχίζοντας σε αυτό το τέμπο, η Γερμανική εταιρεία επιβεβαίωσε την εξέλιξη ενός compact 7θέσιου μοντέλου, που θα τοποθετηθεί «απέναντι» στην BMW 2 Grand Tourer.

Advertisement
Advertisement

 

 

Advertisement
Advertisement

Του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΜΠΟΪΔΑΝΗ

Η Mercedes που ανακηρύχτηκε πρόσφατα ως η αυτοκινητοβιομηχανία με τη μεγαλύτερη αξία, είναι στην καλύτερη φάση της ιστορίας της σε ότι έχει να κάνει με την προσφορά μοντέλων για κάθε ανάγκη και γούστο. Τώρα, με την επιβεβαίωση της εξέλιξης για ένα μοντέλο που χωρίς να ξεφεύγει σε διαστάσεις θα έχει τη δυνατότητα να φιλοξενήσει 7 επιβάτες, η γκάμα της Mercedes δείχνει να είναι πληρέστερη από ποτέ.

Mercedes-GLB-6-boi-1000

Advertisement

Στοχεύοντας σε μεγάλες αγορές όπως είναι αυτή της Κίνας, η Mercedes εξελίσσει το 7θέσιο μοντέλου που θα τοποθετηθεί «απέναντι» στη BMW 2 Grand Tourer. Το νέο μοντέλο θα είναι λίγο μεγαλύτερο από την B-Class και κατά πάσα πιθανότητα θα λέγεται GLB. Η πλατφόρμα που χρησιμοποιεί είναι η MFA2- αυτή που αφορά τα προσθιοκίνητα μοντέλα της εταιρείας.

Mercedes-GLB-5-boi-530

Advertisement

Αυτή η πλατφόρμα, θα χρησιμοποιηθεί για 8 νέα μοντέλα που αναμένουμε από τη Mercedes μέχρι το 2020- έξι που περιμένουμε και 2 τελείως νέα. Έτσι, η γκάμα της Mercedes αναμένεται να γίνει ακόμα πιο εντυπωσιακή και πλήρης, με ότι αυτό συνεπάγεται για το μερίδιο των αγοραστών που θα διεκδικεί.

Mercedes-B-Class-012-boi-640b