Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Grand Basel: “Αριστουργήματα” προς έκθεση

Ελλάδα 5:49
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Grand Basel: “Αριστουργήματα” προς έκθεση

ΝΕΑ

Grand Basel: “Αριστουργήματα” προς έκθεση

ΝΕΑ

Τα Pebble Beach και Amelia Island χαρακτηρίζονται συνήθως ως δύο από τα πιο αναγνωρισμένα event της χώρας. Αλλά τώρα οι διοργανωτές του Art Basel – ένα γεγονός που προσελκύει χιλιάδες art συλλέκτες τέχνης στο Miami Beach κάθε χρόνο – θέλουν να φιλοξενήσουν ένα δικό τους auto show με αποκλειστικά οχήματα υψηλής τεχνολογίας.

Advertisement
Advertisement

Του ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ (gt@newsauto.gr)

Ο όμιλος MCH, ο οποίος εποπτεύει όχι μόνο την Art Basel αλλά και την Baselworld στην Ελβετία, σχεδιάζει μια εκδήλωση που θα συγκεντρώνει περίπου 200 αυτοκίνητα “αριστουργήματα”. Ονομάζεται Grand Basel Miami Beach, η επίδειξη θα πραγματοποιηθεί στη Νότια Φλόριντα και η ομάδα φέρεται να έχει ήδη οριστικοποιήσει σύμβαση με αξιωματούχους της πόλης. Τα πρώτα έργα μας δίνουν μια ιδέα για το τι μπορούμε να περιμένουμε: “Εξετάσαμε πολύ προσεκτικά την επιτυχία της Art Basel, το πιο επιτυχημένο προϊόν της MCH αυτή τη στιγμή, και θέλαμε να δημιουργήσουμε παρόμοιες ιδέες με ξεχωριστά αυτοκίνητα”, λέει ο Mark Backé, διευθυντής της εκδήλωσης.

Grand-basel-miami-beach-tsiro-530

Advertisement
Advertisement

Η εκδήλωση θα είναι ανοιχτή σε 60.000 συμμετέχοντες. Τα 200 αυτοκίνητα θα μαζευτούν στο συνεδριακό κέντρο του Miami Beach, πρόκειται για όχι μόνο για κλασσικά αλλά και σύγχρονα. Τα αυτοκίνητα θα προσφερθούν προς πώληση μόνο από ειδικούς, προσκεκλημένους αντιπροσώπους και άλλους – ωστόσο δεν έχουν ακόμη αποκλειστεί εταιρίες δημοπρασιών όπως οι RM Sotheby’s ή Bonhams. Το Grand Basel Miami Beach θα ανοίξει τις πόρτες του για πρώτη φορά στις 22 Φεβρουαρίου και θα διαρκέσει μέχρι τις 24 Φεβρουαρίου 2019. Οι διοργανωτές θα φιλοξενήσουν την εκδήλωση στη Βασιλεία της Ελβετίας από τις 6-9 Σεπτεμβρίου 2018 για να εγκαινιάσουν το νέο event με εισιτήρια που θα τιμώνται από 75 δολάρια.