Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Φρεσκάρισμα για την BMW σειράς 7

Ελλάδα 23:07
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Φρεσκάρισμα για την BMW σειράς 7

ΝΕΑ

Φρεσκάρισμα για την BMW σειράς 7

ΝΕΑ

Η τρέχουσα BMW σειράς 7 είναι μόνο δύο ετών, αλλά οι κατασκοπευτικές λήψεις δείχνουν ότι οι Γερμανοί έχουν ήδη ανανεώσει το styling στο μοντέλο το οποίο βρίσκεται υπό εξέλιξη στην καρδιά της Ευρώπης. Μαζί με την αισθητική, θα λανσαριστούν και κάποιες νέες τεχνολογίες.

Advertisement
Advertisement

Του ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ (gt@newsauto.gr)

Η τελευταία σειρά 7 είναι ένα αρκετά ελκυστικό μεγάλο sedan και δεν φαίνεται ότι η εταιρεία προτίθεται να αναθεωρήσει την όμορφη εμφάνιση της. Η γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία έχει στο μυαλό της κάποιες αναβαθμίσεις φωτισμού.

Δεν φαίνεται να υπάρχουν αλλαγές στο προφίλ της σειράς 7, αλλά η εταιρεία αποκρύπτει πλήρως τον πίσω προφυλακτήρα. Τα σαφή πάνελ πάνω από τα πίσω φώτα προτείνουν επικαιροποιημένες μονάδες από κάτω. Οι εξατμίσεις εξακολουθούν να είναι καλά ενσωματωμένες στο κάτω μέρος πίσω, ενώ η ουρά φαίνεται τώρα ελαφρώς πιο γωνιώδη συγκριτικά με το τρέχον μοντέλο. Δυστυχώς, αυτές οι φωτογραφίες δεν δίνουν μια ματιά στο εσωτερικό της Σειράς 7, αλλά η BMW θα χρησιμοποιήσει πιθανώς την ανανέωση ως μια ευκαιρία να αναθεωρήσει λίγο την καμπίνα. Η εταιρία επιθυμεί να συσκευάσει χαρακτηριστικά τελευταίας τεχνολογίας στο ακριβό sedan, προτού αυτά περάσουν στις μικρότερες και πιο προσιτές οικονομικά σειρές. Για παράδειγμα, η εταιρεία ξεκίνησε δημόσια δοκιμή αυτόνομων τεχνολογιών για τη σειρά 7 αυτή τη χρονιά.

Advertisement
Advertisement

BMW-7-series-refresh-tsiro-640

Οι αναβαθμίσεις του κινητήρα που συνοδεύουν αυτήν την ανανέωση είναι επίσης ένα μυστήριο αυτή τη στιγμή. Μια μεγάλη αναθεώρηση φαίνεται απίθανη, αλλά η BMW μπορεί να πάρει λίγο περισσότερη απόδοση από τα διαθέσιμα σύνολα. Πιθανότατα η ανανεωμένη σειρά 7 της βαυαρικής φίρμας να παρουσιαστεί επίσημα μέσα στο 2018, υιοθετώντας όπως γράψαμε κάποιες νέες τεχνολογίες εκτός από το φρεσκάρισμα στη σχεδίαση.