Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Εθεάθη το νέο Nissan Leaf

Ελλάδα 20:20
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Εθεάθη το νέο Nissan Leaf

ΝΕΑ

Εθεάθη το νέο Nissan Leaf

ΝΕΑ

Το εξωτερικό τμήμα του νέου Leaf της Nissan φαίνεται αρκετά ως mia «πρόθεση παραγωγής» και επιδεικνύει μια εκλεπτυσμένη έκδοση της τρέχουσας γενιάς.  Στο εξωτερικό, ακόμα δεν είμαστε σίγουροι αν αυτό που φαίνεται είναι μια ψεύτικη σχάρα μπροστά και κάτω από τη νέα θύρα φόρτισης – σίγουρα παρατηρείται μια αλλαγή στο στυλ σε σχέση με το σημερινό μοντέλο, αλλά οι ανασχεδιασμένοι προβολείς είναι σίγουρα μια ένδειξη αναβάθμισης.

Advertisement
Advertisement

Του ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ (gt@newsauto.gr)

Η πίσω πόρτα έχει επίσης τονισθεί για να φανεί λίγο πιο συμβατική. Το οποίο θα μπορούσε να είναι ένα θέμα που συζητήθηκε αρκετά προτού πραγματοποιηθεί. Στα υπόλοιπα, το νέο Leaf θα αποκτήσει ημιαυτόνομες λειτουργίες οδήγησης. Θα εξοπλιστεί με το σύστημα ημι-αυτόνομης οδήγησης ProPilot, όπως και το επερχόμενο Qashqai.

Η επόμενη γενιά Leaf θα ξεκινήσει να παραδίδεται στην Ευρώπη στις αρχές του 2018. Το σύστημα αυτόνομης οδήγησης ProPilot λειτουργεί σε ταχύτητες έως και 130 km/h, ενώ πλέον θα είναι σε θέση να αντιμετωπίζει τους στιγμιαίους κινδύνους και να αλλάζει λωρίδες. Αργότερα, το αυτοκίνητο θα μπορεί να κινείται αυτόνομα σε όλες σχεδόν τις συνθήκες. Η αυτονομία με ισχύ αποκλειστικά από τον ηλεκτροκινητήρα θα αυξηθεί, συγκριτικά πάντα με την προηγούμενη γενιά.

Advertisement
Advertisement

Nissan-leaf-spyshot-tsiro-640Nissan-leaf-spyshot-inter-tsiro-640