Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Έρχεται το SUV της Lotus

Ελλάδα 5:52
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Έρχεται το SUV της Lotus

ΝΕΑ

Έρχεται το SUV της Lotus

ΝΕΑ

Η Lotus προγραμματίζει μέσα στο 2019 να παρουσιάσει τη δική της πρόταση για την δημοφιλή κατηγορία των SUV. Τα πρώτα σκίτσα του μοντέλου διέρρευσαν στο διαδίκτυο και το περιοδικό Car, έχει την πιο «πειστική» πρόταση.

Advertisement
Advertisement

 

Του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΜΠΟΪΔΑΝΗ

Από τα σκίτσα προκύπτει πως το σχήμα του SUV της Lotus θα είναι «τυπικό» για μοντέλο της κατηγορίας από κατασκευαστή που ειδικεύεται στα sport μοντέλα. Όπως η Porsche Macan αλλά και η Alfa Romeo Stelvio, έτσι και το SUV της Lotus δείχνει πολύ «αθλητικό» και με ιδιαίτερη φροντίδα από τη σχεδίαση, στην αεροδυναμική αντίσταση.

Advertisement
Advertisement

lotus_suv-boi-530
Στο πίσω μέρος, διακρίνεται η coupe κατάληξη της οροφής στο πίσω μέρος, που εντείνει τη sport διάθεση του μοντέλου. Σχετικά μεγάλη είναι η αεροτομή στο επάνω μέρος της πόρτας του χώρου των αποσκευών, ενώ χαμηλά διακρίνεται ο διαχύτης στον προφυλακτήρα και οι δύο μεγάλες απολήξεις της εξάτμισης.

lotus_suv_rear-boi-640
Αυτές είναι που προδίδουν και τη διάθεση της εταιρείας για το λανσάρισμα του μοντέλου με κινητήρα υψηλών επιδόσεων- κάτι που θα το καθιστά συνεπές ως προς το προφίλ της Lotus. Άλλωστε, οι σχετικές δηλώσεις από το 2015 του CEO της εταιρείας, Jean Marc Gales, είχαν κάνει λόγο ακριβώς για τέτοια χαρακτηριστικά από το SUV της Lotus.