Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Bugatti Chiron σε δημοπρασία

Ελλάδα 9:04
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Bugatti Chiron σε δημοπρασία

ΝΕΑ

Bugatti Chiron σε δημοπρασία

ΝΕΑ

Περίπου 3,2 εκατομμύρια ευρώ αναμένεται να φτάσει η τιμή στη δημοπρασία για τη Bugatti Chiron των φωτογραφιών. Μόλις ένα χρόνο και κάτι μήνες μετά την παρουσίασή της, η κορυφαία σε απόδοση Bugatti θα δημοπρατηθεί από τον Οίκο RM Sotheby’s μέσα στο 2018.

Advertisement
Advertisement

 

Του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΜΠΟΪΔΑΝΗ

Advertisement
Advertisement

Παρουσιάστηκε προς το τέλος του 2016 και έκανε πάταγο με την απόδοση της ισχύος της. Η Chiron με τους 1.479 ίππους, ήταν ένα γνήσιο hypercar με όλα τα χαρακτηριστικά που κάνουν αυτή την ολιγομελή κατηγορία αυτοκινήτων να ξεχωρίζει.

bugatti-chiron-rm-sothebys-boi-530

Η συγκεκριμένη, είναι μια από τις 20 πρώτες Chiron που παραδόθηκαν. Στον ιδιοκτήτη της έφτασε τον Απρίλιο του 2017 και μέχρι τώρα έχει διανύσει κάτι περισσότερο από 1.000 χιλιόμετρα μόνο. Υπολογίζεται πως περίπου τα μισά από αυτά τα χιλιόμετρα, τα έχει κάνει ο κατασκευαστής του αυτοκινήτου πριν την παράδοσή του στον ιδιοκτήτη.

Advertisement

bugatti-chiron-rm-sothebys-boi-640b

Οι προβλέψεις κάνουν λόγο για αντίτιμο που θα φτάσει κάπου ανάμεσα από 3,2 έως 3,6 εκατομμύρια ευρώ στην επικείμενη δημοπρασία του Οίκου RM Sotheby’s που θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Φεβρουάριο. Με δεδομένο το ότι μόλις 500 Chiron θα παραχθούν, καθώς επίσης και το ότι η τιμή τους είναι περί τα 3 εκατομμύρια ευρώ, το επιπλέον κόστος που αναμένεται πως θα φτάσει για την απόκτηση της συγκεκριμένης, προκύπτει από την ιδιαιτερότητά της να είναι μια από τις 20 πρώτες που παρήχθησαν.

Advertisement

bugatti-chiron-rm-sothebys-boi-640