Live Κίνηση
Περισσότερα
Men + Speed

Μερικοί το προτιμούν ροζ!

Ελλάδα 2:25
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Μερικοί το προτιμούν ροζ!

Men + Speed

Μερικοί το προτιμούν ροζ!

Men + Speed

Οι διάσημοι και διάσημες αγοράζουν συνήθως –για να μην πούμε πάντα- τα καλύτερα supercar για να οδηγού. Έχουμε δει από αρκετούς να επιλέγουν πολύ περίεργα χρώμα ή περιτυλίγματα για να τα ντύσουν, κάνοντας τα ακόμη πιο εντυπωσιακά. ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ ΓΕΩΡΓΑΚΗ (twitter.com/vassilikigew)

Advertisement
Advertisement

Γούστα είναι αυτά. Εμείς λοιπόν βρήκαμε αυτούς που τους αρέσει το ροζ και δεν το κρύβουν.

Η Nicki Minaj αγαπά τα καλά και ακριβά αυτοκίνητα κι αυτό μας το έχει αποδείξει με τις αγορές της. Αγαπημένο της χρώμα… Το ροζ! Γι΄αυτό και της αρέσει τα περισσότερα να είναι ροζ. Η ροζ συλλογή της περιλαμβάνει μία Lamborghini Aventador, μία Bentley Continental GT, μία Mercedes SLS και μία Porsche Cayenne.
Kmart And Shop Your Way Celebrate Launch Of Nicki Minaj Collection

Και το μοντέλο από την Αμερική, Amber Rose, έχει στην κατοχή της ένα ροζ Jeep Wrangler.
Amber-Rose-Pink-Jeep-Wrangler-640

Advertisement
Advertisement

Μα φυσικά πώς θα μπορούσε να λείπει από τη λίστα η Βασίλισσα του ροζ, Paris Hilton. Το 2008 αποφάσισε να ξοδέψει περίπου 285,000$ για μία ροζ Bentley Continental GT. Αυτό ήταν το δώρο Χριστουγέννων που έκανε στο εαυτό της.
paris-hilton-bentley-640

Η τραγουδίστρια Katy Perry πριν λίγα χρόνια οδηγούσε ένα ροζ Smart ForΤwo, είχε ζωγραφισμένο και στις δύο πλευρές το όνομα της σε φούξια χρώμα. Ένα άκρως κοριτσίστικο αυτοκίνητο.
katy-perry-smart-640

Η Katie Price, ίσως κάποιοι την γνωρίζουν με το ψευδώνυμο Jordan, είναι τηλεπερσόνα στην Αγγλία και μοντέλο. Μας τράβηξε την προσοχή, όταν το 2011 αγόρασε το Range Rover Sport σε ροζ χρώμα.
katie-price-pink-car-640

Advertisement

Η λίστα αυτή δεν περιλαμβάνει μόνο γυναίκες. Ο γνωστός ράπερ Flo Rida έχει αγοράσει ροζ αυτοκίνητο. Τον Οκτώβριο του 2003, ο Flo Rida πόσταρε φωτογραφία με τη νέα του τότε ροζ Bugatti Veyron. Ο ίδιος δήλωσε ότι επέλεξε αυτό το χρώμα ως φόρο τιμής γα τον Καλύτερο Μήνα Ενημέρωσης για τον Καρκίνο.
Flo-Rida-Bugatti-640

 

Advertisement