Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Ξαφνιάστηκε ο Hamilton

Ελλάδα 20:34
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ξαφνιάστηκε ο Hamilton

FORMULA 1

Ξαφνιάστηκε ο Hamilton

FORMULA 1

Έχοντας κάνει ένα σχεδόν αλάνθαστο σερί μετά το καλοκαιρινό διάλειμμα, το οποίο μάλιστα τον οδήγησε και στην πρόωρη κατάκτηση του τίτλου, ο Lewis Hamilton ξάφνιασε με την έξοδο που είχε στο ξεκίνημα των κατατακτήριων δοκιμών του Grand Prix Βραζιλίας. Ξαφνιάστηκε όμως κι ο ίδιος!

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (instagram.com/SeitanF1)

«Ξαφνιάστηκα. Το πάτωμα του μονοθεσίου ακούμπησε στην άσφαλτο. Αν δείτε το replay, το μονοθέσιο ακουμπάει κάτω περνώντας από τη στροφή. Αυτό συνήθως συμβαίνει όταν τα ελαστικά είναι κρύα και το μονοθέσιο είναι κρύο. Αλλά τέτοια πράγματα γίνονται στους αγώνες. Δεν είναι ότι μπήκα στη στροφή ταχύτερα απ’ ότι τις προηγούμενες φορές, δεν έκανα κάτι διαφορετικό. Όμως είναι δικό μου λάθος και αναλαμβάνω την ευθύνη», είπε ο 32χρονος για την άτυχη στιγμή στο Ιντερλάγκος.

To συμβάν έλαβε χώρα στη γρήγορη δεξιά στροφή Φεραντούρα, την έβδομη κατά σειρά στο αριστερόστροφο σιρκουί. Ήταν στην πρώτη προσπάθεια του Hamilton στο Q1 και καταλήγοντας στον προστατευτικό τοίχο από ελαστικά, βγήκε νοκ άουτ από τη συνέχεια της διαδικασίας.

Advertisement
Advertisement

Μάλιστα ο τετράκις πλέον παγκόσμιος πρωταθλητής, θα εκκινήσει τον προτελευταίο αγώνα της σεζόν από το pit lane. Διαβάστε το γιατί, πατώντας εδώ.