Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Με νέα υβριδική μηχανή ο Hamilton

Ελλάδα 14:42
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Με νέα υβριδική μηχανή ο Hamilton

FORMULA 1

Με νέα υβριδική μηχανή ο Hamilton

FORMULA 1

Από το pit lane του Ιντερλάγκος θα εκκινήσει το Grand Prix Βραζιλίας ο Lewis Hamilton, καθώς μετά το ατύχημα που είχε στο πρώτο μέρος των κατατακτήριων δοκιμών, η Mercedes προχώρησε σε αλλαγές στο μονοθέσιό του ενόψει του αγώνα.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/PanosSeitanidis)

Δεδομένου πως ο παγκόσμιος πρωταθλητής θα πρέπει να εκκινήσει τελευταίος τον δέκατο-ένατο γύρο της σεζόν, η γερμανική ομάδα τοποθέτησε νέα υβριδική μηχανή στη W08 EQ Power+ του Βρετανού οδηγού. Συγκεκριμένα τον πέμπτο κινητήρα εσωτερικής καύσης, το πέμπτο τούρμπο και την πέμπτη MGU-H.

Παράλληλα μετά το ατύχημα στη στροφή Φεραντούρα, η Mercedes τοποθέτησε και νέα αεροδυναμικά βοηθήματα, διαφορετικών προδιαγραφών από εκείνα με τα οποία ο 32χρονος ξεκίνησε το Q1. Λογικά, λύσεις που θέλουν να δοκιμάσουν ενόψει της επόμενης αγωνιστικής σεζόν.

Advertisement
Advertisement

Λόγω των παραπάνω, ο τετράκις πλέον παγκόσμιος πρωταθλητής θα αναγκαστεί να εκκινήσει από το pit lane, άρα θα… έχει πολλή δουλειά κατά τη διάρκεια των 71 γύρων του προτελευταίου αγώνα της σεζόν.

«Δεν είναι ότι καλύτερο να εκκινείς από το pit lane, όμως από εκεί μπορεί να έχεις μόνο ανοδική πορεία. Θα τα δώσω όλα», υποσχέθηκε ο Hamilton.