Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Βέλη Hamilton κατά Rosberg

Ελλάδα 2:06
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Βέλη Hamilton κατά Rosberg

FORMULA 1

Βέλη Hamilton κατά Rosberg

FORMULA 1

Μπορεί η συνέντευξη Τύπου της Πέμπτης για το Grand Prix Αυστραλίας με το οποίο ανοίγει η αυλαία του παγκοσμίου πρωταθλήματος Formula 1 του 2018, να ήταν υποτονική, είχε όμως κάποιες ατάκες με νόημα.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (instagram.com/SeitanF1)

Στο πλαίσιο της νέας συνεργασίας του με το Sky Sports, ο παγκόσμιος πρωταθλητής του 2016 Nico Rosberg, ανέλυσε το πως επικράτησε του Lewis Hamilton εκείνη τη σεζόν. Τονίζοντας την αστάθεια που όπως είπε συχνά χαρακτηρίζει τον Βρετανό (διαβάστε περισσότερα σχετικά, πατώντας εδώ).

Όταν ο νυν παγκόσμιος πρωταθλητής ρωτήθηκε σχετικά από τους εκπροσώπους των μέσων μαζικής ενημέρωσης, δεν δίστασε να απαντήσει και μάλιστα με εμφατικό τρόπο στον πάλαι ποτέ καλό του φίλο!

Advertisement
Advertisement

«Νομίζω πως πέρυσι απέδειξα πως δεν ισχύει αυτό. Πολλοί άνθρωποι θέλουν να βλέπουν το όνομά τους στα πρωτοσέλιδα κι αυτός είναι ένας τρόπος να επιτευχθεί κάτι τέτοιο. Δικός μου στόχος φέτος, είναι να είμαι ακόμα πιο σταθερός σε απόδοση σε σχέση με πέρυσι. Αν και αυτό ήταν το βασικό ατού που μου χάρισε το πρωτάθλημα», είπε χαρακτηριστικά ο 33χρονος.

Ο Hamilton κατέκτησε πέρυσι τον τέταρτο παγκόσμιο τίτλο του και την προσεχή Κυριακή, αρχίζει από τη Μελβούρνη την προσπάθεια υπεράσπισης των κεκτημένων.

Hamilton-mex17-pirelli-celebs-a640