Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Πως εντυπωσίασε τον Horner ο Verstappen;

Ελλάδα 20:55
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Πως εντυπωσίασε τον Horner ο Verstappen;

FORMULA 1

Πως εντυπωσίασε τον Horner ο Verstappen;

FORMULA 1

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για μία ακόμα φορά για τον Max Verstappen, ο επικεφαλής της Red Bull Racing, Christian Horner. Δίνοντας έμφαση για αρετές που ο νεαρός οδηγός έδειξε… εκτός πίστας.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (instagram.com/SeitanF1)

Βλέπετε το 2017 ήταν μία δύσκολη σεζόν για τον ταλαντούχο Ολλανδό που είχε επτά εγκαταλείψεις στη σεζόν. Μάλιστα από το Μπαχρέιν έως και την Αυστρία, είχε τεθεί εκτός μάχης πέντε φορές σε επτά αγώνες!

Παρ’ όλα αυτά δεν το έβαλε κάτω και στο δεύτερο μισό της σεζόν η τύχη του άλλαξε. Πήρε τη νίκη στα Grand Prix Μαλαισίας και Μεξικού ενώ ήταν στο βάθρο και στην Ιαπωνία. Έτσι έκλεισε τη σεζόν στην έκτη θέση της τελικής βαθμολογίας, με 168 πόντους στο ενεργητικό του. Μαζί και με την αναγνώριση από την ομάδα του αν κρίνουμε από τα λεγόμενα του επικεφαλής της RBR, Christian Horner.

Advertisement
Advertisement

«Πλέον ο Max διαθέτει και εμπειρία. Έχει εξελιχθεί πολύ. Είναι εύκολο να ξεχάσει κανείς πως αυτή ήταν μόλις η τέταρτη σεζόν του σε αγώνες μονοθεσίων. Αυτό που με εντυπωσίασε πραγματικά φέτος, ήταν το πως διαχειρίστηκε τις δύσκολες στιγμές. Είχε αρκετές τέτοιες, ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες, όμως συνέχισε να δουλεύει σκληρά, συνέχισε να ξοδεύει κάθε εβδομάδα χρόνο στον προσομοιωτή. Μπορεί οι ικανότητές του να είναι αδιαμφισβήτητες όμως και ο επαγγελματισμός του είναι πρώτης τάξεως», είπε ο Horner στο βρετανικό Autosport.

verstappen-mal17-b640

O Verstappen επέκτεινε πρόσφατα το συμβόλαιό του με την αυστριακή ομάδα και θα παραμείνει στις τάξεις της έως και τη σεζόν του 2020.