Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Μιλάει με Mercedes o Verstappen;

Ελλάδα 2:41
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Μιλάει με Mercedes o Verstappen;

FORMULA 1

Μιλάει με Mercedes o Verstappen;

FORMULA 1

Στα 20 του δεν είναι απλά ο νεότερος νικητής Grand Prix στην ιστορία του μαγικού κόσμου της Formula 1 αλλά θεωρείται ένα σπάνιο ταλέντο που αργά ή γρήγορα θα αναδειχθεί παγκόσμιος πρωταθλητής. Ο λόγος για τον Max Verstappen για τον οποίο «σφάζονται» όλες οι μεγάλες ομάδες.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (Instagram.com/SeitanF1)

Ο ταλαντούχος οδηγός δεσμεύεται με συμβόλαιο με τη Red Bull έως και το 2019. Όμως ήδη, τόσο η Ferrari όσο και η Mercedes φέρονται να κάνουν ότι μπορούν για να τον εντάξουν στο δυναμικό τους, εκμεταλλευόμενες το γεγονός πως φέτος ο συνδυασμός Red Bull Racing-Renault (κι ας είχαν βαφτιστεί TAG οι υβριδικές μηχανές) δεν έκανε πρωταθλητισμό. Τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι.

Η αβεβαιότητα σχετικά με τον μελλοντικό συνεργάτη των ταύρων σε αυτόν τον τομέα, καθώς από το 2019 όλα δείχνουν πως θα αναγκαστούν να ρισκάρουν συνεργαζόμενοι με τη Honda, γεννά περαιτέρω προβληματισμό στον Verstappen που έχει ξεκαθαρίσει πως θέλει να έχει μονοθέσιο νικητή.

Advertisement
Advertisement

Έτσι λοιπόν προετοιμάζω από τώρα το μέλλον και σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα «The Times» και τον Kevin Eason, η Mercedes είναι πιο κοντά στο να πείσει τον Ολλανδό, αν και ακόμα δεν έχουν καταλήξει σε συμφωνία. Το ίδιο ρεπορτάζ αναφέρει πως τόσο η γερμανική ομάδα όσο και η Ferrari, του προσφέρουν συμβόλαια με ετήσιες απολαβές άνω των 20 εκατομμυρίων ευρώ.

Βέβαια σημαντικό ρόλο θα παίξει και το τι θα κάνουν γενικά αυτές οι δύο ομάδες τότε. Για παράδειγμα στη Ferrari ηγετικό ρόλο έως και το 2020 βάσει του νέου του συμβολαίου, θα έχει ο Sebastian Vettel. Και είναι πολύ δύσκολο να αποδεχθεί να έχει έναν τόσο ανταγωνιστικό teammate. Το ίδιο και ο Lewis Hamilton που όμως το συμβόλαιό του τελειώνει στο τέλος του 2018.

O Verstappen "μιλάει" με όλες τις μεγάλες ομάδες

O Verstappen “μιλάει” με όλες τις μεγάλες ομάδες