Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Επιφυλακτικός για Honda o Alonso

Ελλάδα 19:38
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Επιφυλακτικός για Honda o Alonso

FORMULA 1

Επιφυλακτικός για Honda o Alonso

FORMULA 1

Μπορεί η Honda να εξέπληξε άπαντες δείχνοντας αξιοσημείωτη αξιοπιστία στις υβριδικές μηχανές με τις οποίες προμηθεύει από φέτος τη Scuderia Toro Rosso, ωστόσο σύμφωνα με τον Fernando Alonso είναι νωρίς για να βγάλει κανείς συμπεράσματα.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (instagram.com/SeitanF1)

Ο Ισπανός ήταν ο μεγαλύτερος επικριτής των Ιαπώνων στα τρία χρόνια συνεργασίας της Honda με τη McLaren. Όχι άδικα θα μπορούσε να πει κανείς, ειδικά αν αναλογιστεί κανείς πως πέραν του περιορισμένου επιπέδου ανταγωνιστικότητας αλλά και των εγκαταλείψεων από μηχανικές αιτίες, τα μονοθέσια της McLaren πήραν συνολικά 825 θέσεις ποινής στο grid λόγω προβλημάτων στις υβριδικές μηχανές.

Μάλιστα ο ρόλος του δύο φορές παγκόσμιου πρωταθλητή ήταν καθοριστικός και στο διαζύγιο των δύο πλευρών, με την επόμενη ημέρα να φέρνει τη McLaren στο στρατόπεδο της Renault και τη Honda να συνεργάζεται με την STR.

Advertisement
Advertisement

Όταν του ζητήθηκε να σχολιάσει την καλή εικόνα της Honda στις δοκιμές εξέλιξης της Βαρκελώνης, ο Alonso ήταν επιφυλακτικός.

«Δεν έχω κανένα πρόβλημα με τη Honda. Τα πήγαν καλά στις χειμερινές δοκιμές εξέλιξης κι αν καταφέρουν να βρίσκονται στο Top5, θα είμαι χαρούμενος για αυτούς. Όμως δεν νομίζω πως θα συμβεί αυτό. Ένα τεστ δεν είναι το ίδιο με το να κάνεις 21 αγώνες με τρεις υβριδικές μηχανές», είπε ο 36χρονος στο ραδιόφωνο Onda Cero.

str-barca18test1-b640tall