Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Δεν αρέσει στον Hamilton το Πολ Ρικάρ

Ελλάδα 23:30
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Δεν αρέσει στον Hamilton το Πολ Ρικάρ

FORMULA 1

Δεν αρέσει στον Hamilton το Πολ Ρικάρ

FORMULA 1

Την αρνητική άποψή του για το σιρκουί Πολ Ρικάρ που θα φιλοξενήσει στις 24 Ιουνίου του 2018 το γαλλικό Grand Prix, εξέφρασε ο παγκόσμιος πρωταθλητής της Formula 1 Lewis Hamilton.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (instagram.com/SeitanF1)

Η πίστα που βρίσκεται στην Κυανή Ακτή επιλέχθηκε για την επιστροφή της Γαλλίας στο καλεντάρι της κορωνίδας του μηχανοκίνητου αθλητισμού και θα φιλοξενήσει τον όγδοο εκ των είκοσι-ενός γύρων της επόμενης σεζόν. Η τελευταία φορά που φιλοξένησε Grand Prix ήταν το 1990, με τον αγώνα από το 1991 έως και το 2008 να διεξάγεται στο Μάνι-Κουρ.

«Για να είμαι ειλικρινής, δεν μου αρέσει το Πολ Ρικάρ. Μου άρεσε πολύ το γαλλικό Grand Prix που γινόταν στο Μάνι-κουρ. Το Πολ Ρικάρ είναι ένα όμορφο μέρος, όμως η πίστα δεν είναι όσο ωραία ήταν αυτή του Μάνι-κουρ. Βέβαια αυτό που έχει σημασία είναι πως έχουμε και πάλι έναν αγώνα στη Γαλλία, που αποτελεί ένα σημαντικό κομμάτι της Ευρώπης. Η Γαλλία έχει τόσα όμορφα σιρκουί, όπως για παράδειγμα το Μαν, όμως για κάποιο λόγο ο αγώνας δεν θα γίνει σε ένα από αυτά», είπε ο Hamilton σε συνέντευξή του στο Canal+.

Advertisement
Advertisement

Ο οδηγός της Mercedes οδήγησε στο Πολ Ρικάρ τον περασμένο Σεπτέμβριο, όταν και «έγραψε» 114 γύρους στο τεστ της Pirelli. Στο Μάνι-Κουρ έτρεξε δύο φορές, αμφότερες με τα χρώματα της McLaren. Το 2007 εκκίνησε δεύτερος και τερμάτισε τρίτος ενώ το 2008 εκκίνησε τρίτος και τερμάτισε δέκατος.

car_reminder_2