Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Αποδέχθηκε τη συγνώμη του Verstappen o Vettel

Ελλάδα 16:57
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Αποδέχθηκε τη συγνώμη του Verstappen o Vettel

FORMULA 1

Αποδέχθηκε τη συγνώμη του Verstappen o Vettel

FORMULA 1

Μπορεί συνήθως όσα συμβαίνουν εντός πίστας να οδηγούν σε ακόμα μεγαλύτερα προβλήματα εκτός αυτής, όμως σε ότι αφορά στη σύγκρουση των Max Verstappen και Sebastian Vettel στο Grand Prix της Κίνας, οι δύο οδηγοί προτίμησαν να μιλήσουν πρώτα μεταξύ τους και μετά με τα media!

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (instagram.com/SeitanF1)

Ο οδηγός της Red Bull Racing έσπευσε να μιλήσει στον ομόλογό του στη Ferrari και αποδέχθηκε το λάθος του που κατέστρεψε τις ελπίδες και των δύο να βρεθούν στο βάθρο του τρίτου αγώνα της χρονιάς (διαβάστε περισσότερα πατώντας εδώ). Κίνηση που εκτίμησε ο τετράκις παγκόσμιος πρωταθλητής…

«Ήρθε και με βρήκε αμέσως μετά. Κατάλαβε πως έκανε λάθος. Του είπα: ‘κοίτα, οι αγώνες είναι μεγάλοι σε διάρκεια, πέταξες στα σκουπίδια ένα βάθρο’. Ήταν τυχερός που συνέχισε, ήμουν τυχερός που συνέχισα, όμως δεν έπρεπε να είχε γίνει αυτό. Νομίζω πως το κατάλαβε. Είχε συνειδητοποιήσει πως τα έκανε θάλασσα. Πολλοί ρωτούν αν είναι θέμα ηλικίας αλλά δεν είναι. Έχει τρέξει σε τόσους πολλούς αγώνες. Στο συγκεκριμένο σημείο, ο αέρας φυσούσε από πίσω σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Μετά από 41 γύρους ξέρεις πως είναι δύσκολο να φρενάρεις εκεί. Όμως εκτιμώ το γεγονός πως ήρθε και με βρήκε αμέσως μετά τον τερματισμό. Του είπα πως αυτός ήταν ο σωστός τρόπος να το λύσουμε, μιλώντας πρόσωπο με πρόσωπο, όχι μέσω των media», είπε ο Vettel στη μεικτή ζώνη της πίστας της Σαγκάης.

Advertisement
Advertisement

Ο Γερμανός είδε την καρό σημαία όγδοος αλλά διατήρησε τα ηνία στη βαθμολογία (διαβάστε περισσότερα για τον αγώνα πατώντας εδώ).

vettel-china18-c640