Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Επίσημη ενημέρωση για την πορεία της υγείας του Bianchi

Ελλάδα 11:19
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Επίσημη ενημέρωση για την πορεία της υγείας του Bianchi

FORMULA 1

Επίσημη ενημέρωση για την πορεία της υγείας του Bianchi

FORMULA 1

Σε σταθερή αλλά ακόμα κρίσιμη κατάσταση παραμένει ο Jules Bianchi όπως ενημερώνει νέο δελτίο Τύπου από πλευράς της Marussia F1 Team. Ο Γάλλος παραμένει στη μονάδα εντατικής θεραπείας του νοσοκομείου του Γιοκαϊτσι.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/SeitanF1)

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της αγγλορωσικής ομάδας αναφέρει:

«Μετά από επιθυμία της οικογένειας του Jules Bianchi και σε συνεργασία με το Ιατρικό Κέντρο Mie General στο Γιοκαϊτσι, η Marussia F1 είναι σε θέση να παρέχει την παρακάτω ενημέρωση σχετικά με την κατάσταση της υγείας του Jules:

Advertisement
Advertisement

Οι προηγούμενες εννέα ημέρες ήταν πολύ δύσκολες για τον Jules και την οικογένειά του. Ως συνέπεια του ατυχήματός του στη Σουζούκα, προέκυψαν πολλαπλές ιατρικές προκλήσεις που έπρεπε να ξεπεραστούν και η κατάσταση παραμένει πολύ δύσκολη λόγω της διάχυτης αξονικής βλάβης που έχει υποστεί ο Jules.

Παραμένει σε κρίσιμη αλλά σταθερή κατάσταση, στη μονάδα εντατικής θεραπείας του Ιατρικού Κέντρου Mie General στο Γιοκαϊτσι. Η οικογένεια Bianchi συνεχίζει να βρίσκει παρηγοριά στις προσευχές των πολλών υποστηρικτών του Jules αλλά και όλης της οικογένειας του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Ειδικά, οι εκδηλώσεις συμπαράστασης και αγάπης που έλαβαν χώρα κατά τη διάρκεια του Grand Prix Ρωσίας στο Σότσι, έδωσαν δύναμη στους γονείς του Jules, τους συγγενείς και τους φίλους του που βρίσκονται στο πλευρό του στο νοσοκομείο.

Η οικογένεια θα παρέχει περαιτέρω ενημέρωση για την πορεία της υγείας του όταν αυτό κριθεί απαραίτητο».

Advertisement

Για συνεχή ενημέρωση για την πορεία της υγείας του Bianchi, πατήστε εδώ.