Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Todt: Ο Schumi θα μπορεί να έχει φυσιολογική ζωή!

Ελλάδα 16:31
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Todt: Ο Schumi θα μπορεί να έχει φυσιολογική ζωή!

FORMULA 1

Todt: Ο Schumi θα μπορεί να έχει φυσιολογική ζωή!

FORMULA 1

Νέα διάσταση στη μάχη του Michael Schumacher να ανακάμψει από το σοβαρό τραυματισμό του στο κεφάλι στις 29 Δεκεμβρίου του 2013, δίνουν δηλώσεις του Jean Todt.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/SeitanF1)

Σήμερα συμπληρώνονται 285 ημέρες από το ατύχημα του Γερμανού κάνοντας σκι στο θέρετρο της Μιραμπέλ και μέχρι τώρα, η ενημέρωση για την πορεία τη αποθεραπείας του, ήταν ελάχιστη. Στις 9 Σεπτεμβρίου ο επτά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής μεταφέρθηκε από το νοσοκομείο της Λωζάνης, στο σπίτι του στην Ελβετία.

Από τότε, το μοναδικό «νέο» αφορούσε δηλώσεις της συζύγου του, Corinna, που έλεγε πως ο Michael σημείωνε αργή αλλά σταθερή πρόοδο. Αν δεχθούμε όσα είπε ο πρόεδρος της παγκόσμιας ομοσπονδίας μηχανοκίνητου αθλητισμού, Jean Todt, τότε αυτή η πρόοδος είναι σημαντική!

Advertisement
Advertisement

«Εκτιμώ πως ο Schumacher θα μπορεί σε σύντομο χρονικό διάστημα, να έχει μία σχετικά φυσιολογική ζωή. Το μόνο που μπορώ να πω με βεβαιότητα, είναι πως δεν θα οδηγήσει ξανά μονοθέσιο της F1. Είναι όμως μαχητής. Η κατάστασή του βελτιώνεται, πράγμα σημαντικό, όπως άλλωστε το γεγονός πως πλέον βρίσκεται σπίτι του, με την οικογένειά του. Έχει όμως ακόμα μπροστά του μακρύ και δύσβατο δρόμο. Ελπίζω να βελτιωθεί. Η οικογένειά του είναι δίπλα του. Χρειάζεται χρόνο και ηρεμία», είπε ο Todt στο βελγικό RTL.

Τους δύο άνδρες συνδέει στενή φιλία αφού μαζί έχτισαν την αυτοκρατορία της Ferrari που μονοπώλησε την κορυφή της Formula 1 την περίοδο 2000-2004.

Advertisement

UPDATED: Μερικές ώρες μετά υπήρξε σχετική διάψευση και ο Γάλλος φέρεται να μην είπε ποτέ τα λόγια: “Μπορεί να έχει φυσιολογική ζωή” αλλά αντίθετα, αυτή ήταν η ερώτηση του δημοσιογράφου στην οποία απάντησε ο Todt. Περισσότερα εδώ.