Live Κίνηση
Περισσότερα
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Video: Η πρεμιέρα της Jaguar XE στο Λονδίνο

Ελλάδα 16:56
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Video: Η πρεμιέρα της Jaguar XE στο Λονδίνο

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Video: Η πρεμιέρα της Jaguar XE στο Λονδίνο

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Σε μία φαντασμαγορική εκδήλωση στο Earls Court του Λονδίνου, η Jaguar αποκάλυψε το βράδυ της Δευτέρας τη ΧΕ. Πρόκειται για το μεσαίο πολυτελές sedan που θα αναμετρηθεί με καταξιωμένους αντιπάλους, όπως η BMW Σειρά 3 και η Mercedes C-Class. To NewsAuto.gr παρουσίασε την πρώτη φωτογραφία του αυτοκινήτου από τα μεσάνυχτα της Κυριακής.

Advertisement
Advertisement

00.10 Ολοκληρώθηκε η συναυλία της Emeli Sande. Μείνετε συντονισμένοι στο NewsAuto.gr, για την αναλυτική παρουσίαση της Jaguar XE.

11.30 Η παρουσίαση της ΧΕ ολοκληρώθηκε και ακολουθεί στις 11.30 μμ (ώρα Ελλάδος) η συναυλία της Emeli Sande. Η διάσημη Βρετανίδα τραγουδίστρια θα ερμηνεύσει το τραγούδι που συνέθεσε για τη νέα Jaguar.

11.05 Η νέα Jaguar XE μόλις εισήλθε στο χώρο της εκδήλωσης υπό θερμό χειροκρότημα.

Advertisement
Advertisement

10.40 Τα πρώτα τεχνικά χαρακτηριστικά: Η πιο οικονομική σε κατανάλωση έκδοση της ΧΕ εφοδιάζεται με το 2λιτρο diesel Ingenium 163 PS (3,8 lt/100 km, 99 g.CO2/km). H κορυφαία έκδοση XE S με τον 3λιτρο V6 με κομπρέσορα, αποδίδει 340 PS. Συνδυάζεται με αυτόματο κιβώτιο 8 σχέσεων της ZF και εκτοξεύει τη ΧΕ στα 100 km/h σε 5,1 sec.

10.30 Γίνεται αναδρομή στα sport μοντέλα που έχει παρουσιάσει στην ιστορία της η Jaguar.

9.45 Η εκδήλωση έχει αρχίσει με θεατρικά σκετς. Οι πρώτες επίσημες φωτογραφίες της Jaguar XE είναι ήδη στη διάθεσή μας.

Advertisement

Η ΧΕ βασίζεται στη νέα αλουμινένια πλατφόρμα μεταβλητής αρχιτεκτονικής της Jaguar, η οποία εξοικονομεί βάρος και προσφέρει αυξημένη ακαμψία. Θα υπάρχει μάλιστα έκδοση με μέση κατανάλωση κάτω από 4 lt/100 km(!), προφανώς και με ρύπους κάτω από το φράγμα των 100 g/km.

Η είδηση θα ενημερώνεται συνεχώς με φωτογραφίες και πληροφορίες σχετικά με τη νέα Jaguar XE.

Advertisement