Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Hulkenberg: Πηγή έμπνευσης ο Schumacher

Ελλάδα 13:22
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Hulkenberg: Πηγή έμπνευσης ο Schumacher

FORMULA 1

Hulkenberg: Πηγή έμπνευσης ο Schumacher

FORMULA 1

Ο Nico Hulkenberg προστέθηκε στη μακροσκελή λίστα των οδηγών που μίλησαν για τον Michael Schumacher, τώρα που ο συμπατριώτης του δίνει τον μεγαλύτερο αγώνα της ζωής του. Ο επτά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής αποτέλεσε ίνδαλμα για τον 26χρονο.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/SeitanF1)

«Δεν είμαι σίγουρος αν ο Michael ήταν ο λόγος που ξεκίνησα να κάνω καρτ, όπως σίγουρα, όταν άρχισα να τρέχω ήταν πηγή έμπνευσης για εμένα. Ήταν ο οδηγός που θαύμαζα. Κυριαρχούσε και ήμουν αποφασισμένος, ως νεαρός Γερμανός οδηγός αγώνων, να ακολουθήσω τα δικά του βήματα. Όσο μπορώ να θυμηθώ τον εαυτό μου, στόχος μου ήταν να φτάσω στη Formula 1 και να γίνω πρωταθλητής, όπως ο Michael», είπε ο Hulkenberg στην εφημερίδα Times Of India.

Μπορεί ακόμα (μετά από 58 Grand Prix) να μην έχει καταφέρει να βρεθεί στο βάθρο, όπως ο Γερμανός αποτελεί έναν από τους πιο ταλαντούχους οδηγούς στο grid – που όμως μέχρι σήμερα δεν είχε την ευκαιρία να οδηγήσει για μία μεγάλη ομάδα.

Advertisement
Advertisement

Το 2014 o Hulkenberg θα οδηγεί για λογαριασμό της Force India στην οποία επιστρέφει μετά από μία σεζόν στη Sauber.

Με τον Michael Schumacher δεν τον συνδέει μόνο η καταγωγή. Είχε κι αυτός μάνατζερ τον πολύ Willi Weber και ως προίκα αυτής της συνεργασίας έχει ακόμα κάποιους χορηγούς που πριν από χρόνια «βοηθούσαν» την καριέρα του Schumacher.