ΝΕΑ

Τι κρύβει το Q50 Eau Rouge;

Ελλάδα 22:52
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τι κρύβει το Q50 Eau Rouge;

ΝΕΑ

Τι κρύβει το Q50 Eau Rouge;

ΝΕΑ

Η αποκάλυψη της… σπέσιαλ έκδοσης του μεσαίου sedan της Infiniti θα γίνει σε λίγα 24ωρα μέσω διαδικτύου, τρεις εβδομάδες πριν την πρεμιέρα για το κοινό στην έκθεση του Ντιτρόιτ. Το Q50 Eau Rouge αποτελεί πρωτότυπη έκδοση και παραπέμπει στη συνεργασία της εταιρείας με την πρωταθλήτρια ομάδα της F1, Red Bull Racing. Πήρε εξάλλου το όνομά του από τη διάσημη στροφή της πίστας του Σπα, στο Βέλγιο.

Advertisement
Advertisement

Η Infiniti Αμερικής δημοσίευσε μία φωτογραφία με το Q50 δίπλα στο μονοθέσιο της Red Bull, για να τονίσει τη «συγγένεια» των δύο εταιρειών. Ο τετράκις Παγκόσμιος Πρωταθλητής, Σεμπάστιαν Φέτελ, συμμετείχε στην εξέλιξη του μοντέλου, ενώ αρκετά συχνά το οδηγεί δημοσίως σε διάφορες εκδηλώσεις.

Από την πρόσφατη φωτογραφία του Infiniti Q50 Eau Rouge εντοπίζεται ο διαφορετικός προφυλακτήρας, με τα χαρακτηριστικά blades που παραπέμπουν σε μονοθέσιο της F1. Είναι κατασκευασμένα από ανθρακόνημα, όπως και τα καλύμματα των εξωτερικών καθρεπτών. Λογικά θα υπάρχουν και άλλες διαφορές στο αμάξωμα, όπως πίσω διαχύτης και αεροτομή, αλλά και στο εσωτερικό. Λεπτομέρειες για τα μηχανικά μέρη δεν έχουν γίνει γνωστά, δεν αποκλείεται όμως να πρόκειται για βελτιωμένη έκδοση του V6 3.7 ή του υβριδικού συστήματος με τον 3.5.