Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Video: Ο Vettel δοκιμάζει το Q50 Eau Rouge

Ελλάδα 11:29
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Video: Ο Vettel δοκιμάζει το Q50 Eau Rouge

ΝΕΑ

Video: Ο Vettel δοκιμάζει το Q50 Eau Rouge

ΝΕΑ

Η Infiniti είναι αποφασισμένη να δημιουργήσει τη δική της σειρά sport μοντέλων, στα πρότυπα της Mercedes AMG και της BMW M, όπως είχαμε αποκαλύψει στα μέσα Φεβρουαρίου. Τον Μάρτιο στη Γενεύη η θυγατρική της Nissan παρουσίασε τον κινητήρα του πρωτότυπου Q50 Eau Rouge. Πρόκειται για το 3.8 V6, ο οποίος αφού δέχτηκε τις αναγκαίες… περιποιήσεις έφθασε να εμφανίζει μέγιστη ισχύ 568 PS και ροπή 61,2 kgm.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΜΠΙΤΣΙΚΩΚΟΥ (twitter.com/bitsi74)

Στο πλαίσιο της χορηγίας τίτλου από την Infiniti στη Red Bull Racing, ο Sebastian Vettel συμμετέχει στην εξέλιξη ορισμένων μοντέλων της πολυτελούς μάρκας. Στην εικόνα εμφανίζεται να οδηγεί πρωτότυπη έκδοση του Q50 Eau Rouge στην πίστα δοκιμών του Μίλμπρουκ, στην ανατολική Αγγλία. Το πλήρες video θα παρουσιαστεί στις 20 Απριλίου στην έκθεση του Πεκίνου. Τότε θα δοθούν και περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το πότε σκοπεύει να φέρει η Infiniti στην παραγωγή τον ανταγωνιστή του Audi RS4 και της BMW M3.

Το Q50 Eau Rouge με ανθρακονημάτινα στοιχεία στο αμάξωμα, φέρει τετρακίνηση και 7τάχυτο κιβώτιο. Ο συνδυασμός αυτός είναι ικανός να του χαρίζει επιτάχυνση 0-100 km/h σε λιγότερο από 4 sec, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των ανθρώπων της Infiniti. Η τελική ταχύτητα θα αγγίζει τα 290 km/h.

Advertisement
Advertisement