Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ένα Renault που καίει 2 lt/100 km

Ελλάδα 0:21
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ένα Renault που καίει 2 lt/100 km

ΝΕΑ

Ένα Renault που καίει 2 lt/100 km

ΝΕΑ

Ένα νέο plug-in hybrid πόλης ετοιμάζει για την επόμενη Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης που θα λάβει χώρα το Μάρτιο του 2014 η Renault!

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/SeitanF1)

Ένα πρωτότυπο διαστάσεων παρόμοιων του Clio, με μεγάλο του όπλο, την εξαιρετικά μειωμένη κατανάλωση. Αυτό αποκάλυψε ο επικεφαλής έρευνας, προηγμένων μελετών & υλικών της γαλλικής μάρκας, Ρεμί Μπαστιέν, σε συνέντευξή του στο περιοδικό Auto Express.

«Δουλεύουμε πάνω στο συγκεκριμένο project με στόχο τη κατανάλωση μόλις 2 lt ανά 100 km, σε ένα μοντέλο που όμως η έκδοση παραγωγής του να έχει λογικό κόστος απόκτησης. Θα ανήκει στο B-Segment, με χώρους ανάλογους του Clio», σχολίασε ο Μπαστιέν, χωρίς όμως να αποκαλύψει περισσότερα σχετικά με τα πλάνα της μάρκας.

Advertisement
Advertisement

Όλα αυτά, την ώρα που η Renault δεν εγκαταλείπει τις έρευνες της στον τομέα των ηλεκτρικών οχημάτων, επικεντρωμένη στο να βελτιώσει την αυτονομία του Zoe EV (φωτό) αλλά και του Fluence Z.E.

Οι πιστοί μας αναγνώστες ίσως θυμάστε πως από τον Ιούνιο του 2012 έχουμε αναφέρει τη πρόθεση της γαλλικής μάρκας να κινηθεί… υβριδικά. Ρεπορτάζ που επιβεβαιώθηκε από επίσημες δηλώσεις προ δύο μηνών.