Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Συνεργασία Smart με BoConcept

Ελλάδα 15:59
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Συνεργασία Smart με BoConcept

ΝΕΑ

Συνεργασία Smart με BoConcept

ΝΕΑ

Μία μεγάλη πρόκληση τόσο στην αυτοκινητοβιομηχανία όσο και στη βιομηχανία επίπλου είναι η απόλυτη εκμετάλλευση του χώρου – ειδικά όταν μιλάμε για αστικό τρόπο ζωής. Η smart και η BoConcept αντιμετωπίζουν τη παραπάνω πρόκληση, η πρώτη δίνοντας τη λύση στο θέμα της στάθμευσης εντός πόλης, η δεύτερη με λειτουργικά έπιπλα που βοηθούν στην καλύτερη δυνατή διαρρύθμιση του χώρου εντός σπιτιού.

Advertisement
Advertisement

Ένωσαν λοιπόν τις δυνάμεις τους σε μια συνεργασία… σχεδιασμού, δημιουργώντας από κοινού πρωτότυπα προϊόντα. Τι κοινό μπορεί να έχουν λοιπόν τα προϊόντα της εταιρίας παραγωγής επίπλων όπως της ΒοConcept με το smart;

Τα πάντα! Δυνατότητα εξατομίκευσης, όμορφο σχεδιασμό, ποιότητα αλλά και λειτουργικότητα. Από το 2011, η ομάδα σχεδιασμού της BoConcept και της smart συνεργάστηκαν στενά για τη δημιουργία μιας ειδικής έκδοσης smart, καθώς και μιας νέας συλλογής επίπλων και διακοσμητικών. Κατά τη διάρκεια της συνεργασίας τους, οι σχεδιαστές μοιράστηκαν και αντάλλαξαν τη γνώση και την εμπειρία τους, ενώ παρουσίασαν ο ένας στον άλλον νέα υλικά και ιδέες, μερικές από τις οποίες συμπεριελήφθησαν στις από κοινού δημιουργίες.

Το αποτέλεσμα είναι το «smart BRABUS BoConcept signature style». Εξωτερικά, στα bodypanels, στα BRABUS μπροστινά σποΐλερ και πλαϊνά μαρσπιέ, κυριαρχεί το αποκλειστικό χρώμα «crystal-white matt». Ο κλωβός ασφαλείας, τα καλύμματα των εξωτερικών καθρεπτών και οι ζάντες Monoblock VII είναι σε χρώμα «brown metallic matt» που βρίσκεται σε απόλυτη αρμονία με τις φωτεινές κίτρινες λεπτομέρειες στις ζάντες και στους εξωτερικούς καθρέπτες.
[nggallery id=2178]
Επίσης, το BRABUS 3ο φως φρένου από LED συμπληρώνει το δυναμικό εξωτερικό σχεδιασμό της συγκεκριμένης έκδοσης. Στο εσωτερικό υπάρχει «tobacco brown» δέρμα σε
συνδυασμό με το απαλό, γκρι ύφασμα στα καθίσματα, στις πόρτες και στο kneepad είναι όμορφο και με «lounge» διάθεση. Όπως ακριβώς στον γκρι ανθρακί καναπέ smartville, την αντίθεση στην ειδική έκδοση δημιουργούν οι κίτρινες ραφές οι οποίες είναι εμφανείς σε όλο το εσωτερικό του smart.

Advertisement
Advertisement

Την τελευταία πινελιά προσθέτει ο μοχλός ταχυτήτων από φυσικό ξύλο δρυός, ένα υλικό πολύ διαδεδομένο στο χώρο των επίπλων που δεν είχε χρησιμοποιηθεί ποτέ σε smart μέχρι σήμερα. To «smart BRABUS BoConcept signature style» θα παρουσιαστεί στο πολυκατάστημα Golden Hall από τις 29.03 έως τις 7.04.2013, μαζί με τη συλλογή της BoConcept «smartville».