Live Κίνηση
Περισσότερα
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Ο Giugiaro κάνει… Parcour στη Γενεύη

Ελλάδα 16:02
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο Giugiaro κάνει… Parcour στη Γενεύη

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Ο Giugiaro κάνει… Parcour στη Γενεύη

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Ένα διθέσιο αυτοκίνητο παντός εδάφους παρουσιάζει στην έκθεση της Γενεύης η Italdesign Giugiaro, γιορτάζοντας τα 45 χρόνια δραστηριοτήτων της. Το Parcour εξοπλίζεται με V10 κινητήρα της Lamborghini, χωρητικότητας 5,2 lt. και ισχύος 550 PS και προσφέρει κίνηση σε όλους τους τροχούς, μέσω 7τάχυτου αυτόματου κιβωτίου διπλού συμπλέκτη.

Advertisement
Advertisement

Το Parcour έχει μήκος 4,53 m και βάρος 1.550 kg. Σχεδιάστηκε τόσο ως coupe όσο και ως roadster επιδόσεων, καθώς επιταχύνει από στάση στα 100 km/h σε μόλις 3,6 sec, ενώ η τελική του ταχύτητα αγγίζει τα 320 km/h. Φέρει μεγάλους τροχούς διαμέτρου 22 ιντσών, ενώ η απόσταση από το έδαφος μπορεί να ρυθμιστεί από τα 210 έως τα 330 mm. Έτσι αποκτά τις δυνατότητες ενός εκτός δρόμου αυτοκινήτου.

Οι πόρτες – εξολοκλήρου από ανθρακόνημα – ανοίγουν προς τα πάνω και μέσα. Δεν υπάρχουν εξωτερικοί καθρέπτες αλλά δύο κάμερες, που μεταδίδουν την εικόνα πίσω από το Parcour. Στο εσωτερικό υπάρχει ένας διακόπτης για την επιλογή του επιθυμητού τρόπου οδήγησης αλλά και ανάλογα με την επιφάνεια: Comfort, Off-Road, Ice και Sport.[nggallery id=2009]