Live Κίνηση
Περισσότερα
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Αποκάλυψη για το Golf R Cabriolet

Ελλάδα 20:47
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Αποκάλυψη για το Golf R Cabriolet

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Αποκάλυψη για το Golf R Cabriolet

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Την άνοιξη θα αρχίσει η διάθεση του πιο γρήγορου ανοικτού Golf παραγωγής. Το NewsAuto.gr αποκαλύπτει τις πρώτες φωτογραφίες και τα τεχνικά χαρακτηριστικού του cabrio επιδόσεων της Volkswagen. Το πρώτο ανοικτό μοντέλο με το σήμα «R» βασίζεται στο Golf 6ης γενιάς και εξοπλίζεται από το 2λιτρο TSI στην έκδοση με τα 265 PS. Η κίνηση περνά στον εμπρός άξονα μέσω του DSG 6 σχέσεων.

Advertisement
Advertisement

Το Golf R Cabriolet χρειάζεται 6,4 sec για να επιταχύνει από στάση στα 100 km/h, ενώ η τελική ταχύτητά του περιορίζεται ηλεκτρονικά στα 250 km/h. Φέροντας την ανάρτηση R, το αμάξωμα έχει χαμηλώσει κατά 25 mm σε σχέση με το συμβατικό ανοικτό Golf, ενώ έχουν τοποθετηθεί τροχοί 18 (και προαιρετικά 19) ινστών. Η αναδίπλωση της υφασμάτινης οροφής ολοκληρώνεται εντός 9,5 sec ακόμη και εν κινήσει σε ταχύτητες έως 30 km/h (κλείνει σε 11 sec).

Εξωτερικά, ο άγριος χαρακτήρας του αυτοκινήτου ξεδιπλώνεται χάρη στους προφυλακτήρες, τη γρίλια με το σηματάκι «R», τα φώτα ημέρας LED και τους προβολείς bi-xenon, τα μαύρα καλύμματα των εξωτερικών καθρεπτών, το μαύρο πίσω διαχύτη και τη διπλή – χρωμιωμένη – απόληξη της εξάτμισης. Η καμπίνα των επιβατών φέρει τέσσερα ανεξάρτητα καθίσματα με δερμάτινες επενδύσεις και το «R» στα προσκέφαλα, αλουμινένια πεντάλ.[nggallery id=1748]