Live Κίνηση
Περισσότερα
VW 2023

VW T-Roc: Το απόλυτο best-seller πιο προσιτό από ποτέ

Ελλάδα 8:45
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

VW T-Roc: Το απόλυτο best-seller πιο προσιτό από ποτέ

VW 2023

VW T-Roc: Το απόλυτο best-seller πιο προσιτό από ποτέ

VW 2023

Αποτελώντας το αδιαμφισβήτητο best-seller της κατηγορίας του, το VW T-Roc προσφέρεται πλέον και με ευνοϊκούς όρους χρηματοδότησης, με μηνιαία δόση 245 ευρώ και επιτόκιο 3,9%.

Advertisement
Advertisement

Στην σημερινή αγορά, για να καταφέρει ένα αυτοκίνητο να γίνει αποδεκτό σε ένα ευρύ κοινό, όχι μόνο στην Ευρώπη αλλά και σε όλες τις γωνιές του πλανήτη, θα πρέπει να είναι χαρισματικό. Και ένα τέτοιο χαρισματικό μοντέλο είναι το T-Roc της VW, ένα compact SUV το οποίο από την πρώτη στιγμή της εμφάνισής του κατάφερε να κλέψει τις εντυπώσεις και να γίνει αγαπητό σε ένα ευρύ κοινό.

Στην ανανεωμένη του γενιά που βρίσκεται στην αγορά, το Τ-Roc καταφέρνει να είναι ακόμα πιο ελκυστικό και μοντέρνο, διαθέτοντας παράλληλα και έναν έντονο δυναμισμό. Η πανέμορφη μάσκα με τις λεπτομέρειες από χρώμιο και τα οι προβολείς LED δημιουργούν μία premium αίσθηση (ιδίως όταν συνοδεύονται από την τεχνολογία ΙQ. Light Led Matrix), κάτι που αναδεικνύεται και στην πίσω όψη με τις εκλεπτυσμένες γραμμές και τα εντυπωσιακά φωτιστικά σώματα.

Προαιρετικά, η φωτιζόμενη μπάρα στη μάσκα χαρίζει στο εντυπωσιακό μπροστινό μέρος μία επιπλέον λάμψη. Υπάρχει επίσης ατμοσφαιρικός φωτισμός Ambient στο εσωτερικό και η προβολή του λογοτύπου που φωτίζει την είσοδο κατά το άνοιγμα των μπροστινών θυρών, δημιουργώντας μία αίσθηση πολυτέλειας που ξεφεύγει από τα δεδομένα της κατηγορίας.

Advertisement
Advertisement

Η VW φροντίζει ώστε ο κάθε αγοραστής να έχει το αυτοκίνητο που επιθυμεί, με δεκάδες δυνατότητες εξατομίκευσης, με 8 χρωματικές επιλογές στο αμάξωμα, διχρωμία στην οροφή και πολλές επιλογές στην σχεδίαση των ζαντών που φθάνουν έως και τις 19 ίντσες.

Ακόμα πιο εντυπωσιακό είναι το σαλόνι του ανανεωμένου T-Roc. Τα υλικά και η ποιότητα κατασκευής που χρησιμοποιούνται στο ταμπλό και τον διάκοσμο είναι πολύ υψηλής ποιότητας, αναδεικνύοντας τον premium χαρακτήρα του αυτοκινήτου.

Advertisement

Οι επιβάτες έχουν στην διάθεσή τους κορυφαίους χώρους για τα δεδομένα της κατηγορίας ενώ απολαμβάνουν υψηλές ανέσεις, όπως για παράδειγμα τα ειδικά καθίσματα ergoActive τα οποία έχουν ειδική μελέτη για να εξασφαλίζουν ξεκούραστες μετακινήσεις.

Advertisement

Κορυφαίος για τα δεδομένα της κατηγορίας είναι και ο χώρος των αποσκευών που ξεκινά από τα 445 λίτρα και φθάνει έως τα 1.290 λίτρα με τα καθίσματα αναδιπλωμένα.

Υπάρχουν επίσης πολλά και ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά, όπως το δερμάτινο πολυλειτουργικό τιμόνι, το σύστημα αυτόματου κλιματισμού Air Care Climatronic με διακόπτες αφή, ένα κορυφαίο ηχοσύστημα της Beats Audio και πλήρες πακέτο εξοπλισμού για την ψηφιακή διασύνδεση και την ψυχαγωγία των επιβατών.

Advertisement

Το νέο T-Roc διαθέτει μια πλήρως ψηφιακή οθόνη και σύστημα ελέγχου που βασίζεται στην τρίτη γενιά του Modular Infotainment Toolkit (MIB3). Ο ψηφιακός πίνακας οργάνων είναι πλέον στάνταρ ενώ υπάρχει προαιρετικό το Digital Cockpit Pro των 10,25 ιντσών, το οποίο διαθέτει μεγαλύτερη οθόνη και πρόσθετες λειτουργίες και δυνατότητες εξατομίκευσης ανάλογα με τις επιθυμίες του οδηγού.

Το μέγεθος των ανασχεδιασμένων οθονών infotainment είναι 6,5 ίντσες ή 8,0 ίντσες, ανάλογα με τον εξοπλισμό. Και σε συνδυασμό με το νέο σύστημα infotainment Discover Pro, η οθόνη έχει εντυπωσιακό μέγεθος διαγωνίου 9,2 ιντσών. Διατίθεται επίσης και το σύστημα We Connect Plus για εξελιγμένες δυνατότητες διασύνδεσης.

Το νέο T-Roc προσφέρει πολυάριθμα προηγμένα συστήματα υποβοήθησης συστήματα – τόσο ως στάνταρ όσο και ως προαιρετικά έξτρα – που προηγουμένως ήταν ήταν διαθέσιμα μόνο σε υψηλότερες κατηγορίες οχημάτων.

Η γκάμα του βασικού εξοπλισμού του εξακολουθεί να περιλαμβάνει το Front Assist και το Lane Assist, ενώ τα νέα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν IQ.DRIVE Travel Assist και το προγνωστικό cruise control Predictive ACC. Υπάρχουν επίσης τα Side Assist, το Park Assist (το οποίο είναι πλέον σε θέση να παρκάρει και προς τα εμπρός σε κάθετες θέσεις στάθμευσης και να απομακρύνεται από παράλληλες θέσεις στάθμευσης) κ.ά.

Σε ό,τι έχει να κάνει με τις εκδόσεις κινητήρων, το Τ-Roc διαθέτει την πιο πλήρη γκάμα από όλα τα μοντέλα της κατηγορίας του. Η βάση είναι τρικύλινδρος κινητήρας του 1,0 λίτρου με απόδοση 110 ίππων, ενώ πιο πάνω βρίσκεται ο τετρακύλινδρος 1,5 με τους 150 ίππους. Στα 2 λίτρα, η απόδοση του TSI φθάνει τους 190 ίππους ενώ υπάρχει και η έκδοση με τον κινητήρα diesel των 1.968 κ.εκ. με απόδοση 150 ίππων.

Ανάλογα με τον κινητήρα υπάρχει διαθέσιμο και το αυτόματο DSG κιβώτιο των 7 σχέσεων, ενώ προσφέρεται και τετρακίνηση 4Motion. Παράλληλα υπάρχουν και τρεις εκδόσεις εξοπλισμού, οι Life, Style και R Line, έτσι ώστε ο καταναλωτής να έχει στην διάθεσή του όλες τις επιλογές για να αγοράσει το αυτοκίνητο που ταιριάζει στις ανάγκες και τις οικονομικές του δυνατότητες..

Για το τελευταίο πάντως, η ελληνική αντιπροσωπεία προσφέρει ένα ιδιαίτερα ανταγωνιστικό χρηματοδοτικό πρόγραμμα, που καθιστά εφικτή την απόκτηση ενός T-Roc με μόλις 245 ευρώ το μήνα με επιτόκιο 3,9%. Ό,τι καλύτερο για όποιον θέλει να αγοράσει ένα χαρισματικό Β-SUV που δικαιωματικά έχει τον τίτλο του best-seller της κατηγορίας του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
VW T-Roc: SUV με… αυτοπεποίθηση (+video)
Το νέο VW T-Roc στοχεύει πάλι την κορυφή (+video)
Αυτό είναι το νέο VW Passat!