Live Κίνηση
Περισσότερα
ΔΟΚΙΜΕΣ

Live από Neckarsulm: 25 χρόνια Audi RS

Ελλάδα 19:11
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Live από Neckarsulm: 25 χρόνια Audi RS

ΔΟΚΙΜΕΣ

Live από Neckarsulm: 25 χρόνια Audi RS

ΔΟΚΙΜΕΣ

Με αφορμή την συμπλήρωση 25 χρόνων από την παρουσίαση του πρώτου RS επισκεπτόμαστε το εργοστάσιο παραγωγής των πιο hot εκδόσεων της Audi και οδηγούμε τρία χαρακτηριστικά μοντέλα, μεταξύ των οποίων και το R8 Coupé V10 performance quattro.

Advertisement
Advertisement

Η μέρα μας ξεκίνησε από το αεροδρόμιο του Μονάχου με την παραλαβή των R8 Coupé V10 performance quattro, TT RS και RS3: Τρία μοντέλα που δε χρήζουν ιδιαίτερων συστάσεων, μιας και φέρουν ως εχέγγυο την υπογραφή της Audi Sport. 1.420 PS τα οποία είχαμε την ευκαιρία να οδηγήσουμε για 300 περίπου χιλιόμετρα έως το Neckarsulm, έδρα της Audi Sport.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει η κορυφαία έκδοση του R8, που αντικαθιστά το γνωστό μας R8 V10 Plus. Κύρια στοιχεία του facelift, η νέα μάσκα με τις τρεις γρίλιες στο καπό -που παραπέμπουν στο αγωνιστικό Sport Quattro Group B του 1984-, οι τεράστιες εξατμίσεις, αλλά και τα 620 PS του υπέροχου ατμοσφαιρικού V10. Η απόλαυση δε σταματά όμως, εδώ, καθώς ένα τέταρτο του αιώνα μετά την εξέλιξη του εμβληματικού RS2 Avant θα ξεναγηθούμε στο εργοστάσιο όπου παράγονται όλες οι εκδόσεις RS της γερμανικής εταιρείας, από τον επικεφαλής του Audi Sport Customer Service, Hanns Breiter.

Ανανεώνουμε, λοιπόν, το ραντεβού μας για τις αναλυτικές εντυπώσεις μας, που θα ακολουθήσουν σύντομα. Μείνετε συντονισμένοι…

Advertisement
Advertisement