Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Τα φθηνότερα αυτοκίνητα της αγοράς

Ελλάδα 11:25
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Τα φθηνότερα αυτοκίνητα της αγοράς

ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Τα φθηνότερα αυτοκίνητα της αγοράς

ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Ποια είναι τα αυτοκίνητα που θα απαιτήσουν το λιγότερο δυνατό ποσόν από τον αγοραστή τους; Δείτε τα φθηνότερα της χώρας μας, τα οποία έχουν «ταβάνι» χρημάτων τα 11.000 ευρώ.

Advertisement
Advertisement

Η αγορά προσφέρει σήμερα καινούργιο αυτοκίνητο με τιμή ακόμη και κάτω από τα 10.000 ευρώ, δίνοντας τη δυνατότητα απόκτησης ενός μοντέρνου και ασφαλούς οχήματος χωρίς να είναι ανάγκη κανείς να καταβάλει για αυτό μια περιουσία.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε ποια είναι τα φθηνότερα αυτοκίνητα της αγοράς, στα οποία περιλαμβάνονται εκτός από αυτοκίνητα πόλης (μίνι) και δύο μικρά μοντέλα, προτάσσοντας ένα υψηλό Value for Money.

Toyota Aygo: από 9.810 ευρώ

Advertisement
Advertisement

Το πιο φθηνό αυτοκίνητο της ελληνικής αγοράς και το 1 από τα 3 που προσφέρονται σήμερα με τιμή κάτω από τα 10.000 ευρώ, είναι το Aygo μετά και την έκπτωση της αντιπροσωπείας. Ανανεωμένο και αναβαθμισμένο σε πολλά σημεία, το Aygo είναι ένα από τα πιο δημοφιλή μίνι μοντέλα της αγοράς.

Στα χαρακτηριστικά του, το Aygo διαθέτει φρεσκαρισμένη σχεδίαση, ενώ στο εσωτερικό συναντούμε μια νέα οθόνη αφής 7 ιντσών για το σύστημα πολυμέσων. Ο 1.0 lt. κινητήρας με 72 ίππους συνδυάζει την οικονομία με την καλή απόδοση, ενώ έχουν βελτιωθεί επιπλέον η ηχομόνωση και τα οδικά χαρακτηριστικά του μοντέλου.

Advertisement

Εξοπλισμός Aygo 1.0 x-City: ESP, 6 αερόσακοι, ηχοσύστημα, 2 ηλεκτρικά παράθυρα, air condition, κεντρικό κλείδωμα με τηλεχειρισμό, φώτα ημέρας LED

Δείτε περισσότερα για το Toyota Aygo

Advertisement

Citroen C1: από 9.990 ευρώ

Το Citroen C1 είναι το δεύτερο πιο φθηνό αυτοκίνητο της ελληνικής αγοράς. Κοστίζει μετά την έκπτωση της ελληνικής αντιπροσωπείας 9.990 ευρώ και διατηρεί στο ακέραιο τα χαρακτηριστικά ενός ευέλικτου, μοδάτου και μοντέρνου αυτοκινήτου πόλης.

Advertisement

Το γαλλικό μίνι ξεχωρίζει αρχικά με το design του και ειδικά, με το ιδιαίτερο εμπρόσθιο τμήμα του που του χαρίζει μια μοναδική προσωπικότητα. Διαθέτει επίσης ένα εσωτερικό με όλα τα… κομφόρ (μεταξύ των οποίων και την απαραίτητη οθόνη αφής για το infotainment), ενώ ο 1.000άρης κινητήρας του (72 PS) ευνοεί την καθημερινή οικονομία κίνησης.

Εξοπλισμός C1 1.0 Flair: ESP, 6 αερόσακοι, ηχοσύστημα, air condition, κεντρικό κλείδωμα με τηλεχειρισμό

Διαβάστε περισσότερα για το Citroen C1

Fiat Panda: από 9.990 ευρώ

Το Fiat Panda παραμένει ένα από τα πιο ολοκληρωμένα μίνι μοντέλα της αγοράς, το οποίο στην αρχική του έκδοση Easy με τον 1.200άρη κινητήρα βενζίνης των 69 ίππων κοστίζει από 9.990 ευρώ μετά την έκπτωση. Η έκδοση αυτή συνοδεύεται από ένα καλό επίπεδο εξοπλισμού.

Το Panda είναι ένα αυτοκίνητο πόλης με αποκλειστικά 5θυρο αμάξωμα, που προσφέρει πολύ καλούς χώρους για την κατηγορία του. Ο 1.200άρης κινητήρας των 69 ίππων κινεί χωρίς προβλήματα το ιταλικό μίνι, έχοντας λειτουργία που ταιριάζει στον γενικότερο αστικό του χαρακτήρα.

Εξοπλισμός Panda 1.2 Easy: ESP, 4 αερόσακοι, 2 ηλεκτρικά παράθυρα, ηχοσύστημα, air condition, κεντρικό κλείδωμα

Dacia Sandero: από 10.280 ευρώ

Το Dacia Sandero είναι ένα από τα φθηνότερα μοντέλα της αγοράς και παράλληλα, το φθηνότερο της μικρής κατηγορίας. Το αυτοκίνητο κοστίζει 10.280 ευρώ στην αρχική του έκδοση 1.0 75 hp Life, έχοντας παράλληλα ένα αρκετά ικανοποιητικό με βάση αυτή την τιμή, επίπεδο εξοπλισμού.

Το Sandero διακρίνεται για τους πολύ καλούς του χώρους για επιβάτες και αποσκευές (πορτ-μπαγκάζ 320 λίτρων), αλλά και για την άνεση από την ανάρτησή του. Το μοτέρ της αρχικής έκδοσης είναι ο 1.000άρης ατμοσφαιρικός βενζινοκινητήρας των 73 ίππων, που ξεχωρίζει και για την κατανάλωσή του (εργοστασιακή τιμή: 4,9 lt./100 km).

Εξοπλισμός Sandero 1.0 Life: ESP, 4 αερόσακοι, 2 ηλεκτρικά παράθυρα, ηχοσύστημα με χειριστήρια στο τιμόνι, air condition, κεντρικό κλείδωμα με τηλεχειρισμό

Δείτε περισσότερα για το Dacia Sandero

Mitsubishi Space Star: από 10.640 ευρώ

Στα φθηνότερα μοντέλα της αγοράς συγκαταλέγεται το ανανεωμένο Mitsubishi Space Star, το οποίο είναι και το 2ο φθηνότερο της κατηγορίας του μετά το Sandero. Το ιαπωνικό αυτοκίνητο κοστίζει στη χώρα μας 10.640 ευρώ, συνοδευόμενο παράλληλα από ένα πολύ καλό επίπεδο εξοπλισμού.

To Space Star των 10.390 ευρώ μπορεί να συνδυαστεί με τον οικονομικό 1.000άρη βενζινοκινητήρα των 71 ίππων της Mitsubishi, που διαθέτει μέση κατανάλωση 5.2 lt./100 km (κατά WLTP). Το ιαπωνικό μοντέλο ξεχωρίζει με τους πολύ καλούς του χώρους, την άνεση στο δρόμο, αλλά και την αξιοπιστία του.

Εξοπλισμός Space Star 1.0 Entry: ESP, Hill Start Assist, 6 αερόσακοι, 2 ηλεκτρικά παράθυρα, ηλεκτρικοί καθρέπτες, air condition, κεντρικό κλείδωμα με τηλεχειρισμό

Δείτε περισσότερα για το Mitsubishi Space Star

Kia Picanto: από 10.740 ευρώ

Με έκπτωση 1.000 ευρώ προσφέρει η Kia την αρχική έκδοση του Picanto, ορίζοντας έτσι την τιμή του από τα 10.740 ευρώ για την επιλογή Inmotion Plus ISG, η οποία συνοδεύεται από πολύ καλό εξοπλισμό. Το μίνι μοντέλο διαθέτει μια αρκετά μοδάτη και νεανική σχεδίαση, που ταιριάζει απόλυτα στον χαρακτήρα του.

Στο εσωτερικό του το Picanto προσφέρει αρκετά καλούς χώρους για 4 ενήλικες και έχει μεγάλο πορτ-μπαγκάζ για την κατηγορία (255 lt.). O 1.000άρης κινητήρας του με τους 67 ίππους δίνει έμφαση στην οικονομία (4.9 lt./100 km), κινώντας σε ρυθμούς λογικούς το μοντέλο της Kia.

Εξοπλισμός Picanto 1.0 LX Inmotion Plus ISG: ESP, 6 αερόσακοι, 2 ηλεκτρικά παράθυρα, ηχοσύστημα με χειριστήρια στο τιμόνι, air condition, κεντρικό κλείδωμα με τηλεχειρισμό, αυτόματη ενεργοποίηση φώτων

Δείτε περισσότερα για το Kia Picanto

Renault Twingo: από 10.780 ευρώ

Το πρόσφατα ανανεωμένο Renault Twingo προσφέρεται αυτή τη στιγμή από 10.780 ευρώ, όντας ένα από τα λίγα αυτοκίνητα της αγοράς που κοστίζουν κάτω από 11.000 ευρώ. Η τιμή αυτή ισχύει για την έκδοση εξοπλισμού Intouch, η οποία περιλαμβάνει ένα πολύ καλό επίπεδο εξοπλισμού.

Στην αρχική του έκδοση το Twingo συνδυάζεται με το ατμοσφαιρικό μοτέρ 1.0 SCe των 65 ίππων ισχύος και μέσης κατανάλωσης 4.5 lt./100 km. Το Twingo είναι άκρως ευέλικτο στην πόλη (λόγω και της τοποθέτησης του κινητήρα-μετάδοσης πίσω), μοδάτο σε εμφάνιση και με επαρκείς χώρους για 4 επιβάτες.

Εξοπλισμός Twingo 1.0 Intouch: ESP, Hill Start Assist, 6 αερόσακοι, 2 ηλεκτρικά παράθυρα, ηχοσύστημα με χειριστήρια στο τιμόνι, air condition, κεντρικό κλείδωμα με τηλεχειρισμό, φώτα ημέρας LED

Δείτε περισσότερα για το Renault Twingo