Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

SKODA After Sales από την Koilakos S.A.

Ελλάδα 6:36
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

SKODA After Sales από την Koilakos S.A.

ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

SKODA After Sales από την Koilakos S.A.

ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Εμπιστευτείτε τη φροντίδα του ŠKODA σας στα χέρια των ειδικών της Koilakos S.A. & επωφεληθείτε από τις καινοτόμες After Sales υπηρεσίες της που κάνουν την διαφορά.

Advertisement
Advertisement

H Koilakos S.A, ένας εκ των κορυφαίων επίσημων αντιπροσώπων ŠKODA στην Αττική και σε όλη την Ελλάδα, βασίζει την επιτυχία της στην πελατοκεντρική προσέγγισή της και στις υπηρεσίες μετά την πώληση (After Sales) των αυτοκινήτων της. Έτσι, εξασφαλίζει τη μέγιστη ικανοποίηση των πιστών φίλων της, αυξάνοντας ταυτόχρονα τη φήμη και το… πελατολόγιό της. Ποιοι είναι όμως όλοι εκείνοι οι λόγοι για τους οποίους υπερέχει και σε επίπεδο After Sales; Ελάτε να τους ανακαλύψουμε μαζί!

 

Advertisement
Advertisement

Λόγος #1: Οι εκπτωτικές τιμές service

H ŠKODA φημίζεται όχι μόνο για τη value for money τιμή αγοράς των μοντέλων της, αλλά και για το χαμηλού κόστους – υψηλής ποιότητας service τους. Γι’ αυτό και η Koilakos S.A. σας εξασφαλίζει έως και 40% έκπτωση σε εργασία και ανταλλακτικά για το όχημά σας!

 

Advertisement

Λόγος #2: Συνεργασία με όλες τις ασφαλιστικές εταιρείες

Το εξουσιοδοτημένο συνεργείο της Koilakos S.A. συνεργάζεται με όλες τις κορυφαίες ασφαλιστικές εταιρείες. Αυτό πρακτικά συνεπάγεται την άμεση αποζημίωση της επισκευής του αυτοκινήτου σας. Αν πάλι το ποσό πληρωμής δεν καλύπτεται από την ασφάλειά σας, τότε μπορεί να εξοφληθεί από εσάς σε 12 άτοκες δόσεις με χρήση πιστωτικής κάρτας.

Advertisement

 

Λόγος #3: Δυνατότητα για αυτοκίνητο αντικατάστασης

Η Koilakos S.A. σας προσφέρει και αυτοκίνητο αντικατάστασης για την κάλυψη των αναγκών των μετακινήσεών σας. Έτσι, όσο το ŠKODA σας επισκευάζεται, εσείς συνεχίζετε να παραμένετε καλυμμένοι. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να… το ζητήσετε!

Advertisement

Λόγος #4: Υπηρεσία «Pick-up & Delivery»

Ξεγνοιάστε από τον κόπο της μεταφοράς και της παραλαβής του ŠKODA σας στο συνεργείο – φανοποιείο. Η Koilakos S.A. στέλνει δικό της οδηγό στο χώρο σας για την παραλαβή – παράδοσή του στις εγκαταστάσεις της. Έτσι, κερδίζετε πολύτιμο χρόνο από την καθημερινότητά σας.

 

Λόγος #5: Δωρεάν προ-έλεγχος ΚΤΕΟ

Η Koilakos S.A. εξασφαλίζει στους πελάτες της το υψηλότερο δυνατό επίπεδο ποιότητας των After Sales υπηρεσιών της. Γι’ αυτό και τους προσφέρει πάντα δωρεάν προ-έλεγχο ΚΤΕΟ 22 σημείων, έτσι ώστε να είναι πάντα σίγουροι για τα αποτελέσματα της εξέτασης του ŠKODA τους.

 

Λόγος #6: Νέα δυνατότητα online ραντεβού

Πλέον, με τη νέα υπηρεσία online ραντεβού της Koilakos S.A, μπορείτε να προγραμματίσετε εύκολα και γρήγορα την επίσκεψή σας στο συνεργείο – φανοποιείο της. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι ένα απλό κλικ στην ημέρα και ώρα του ραντεβού από το smartphone, το tablet ή το laptop σας.

Ζήστε την κορυφαία εμπειρία ŠKODA After Sales από την Koilakos S.A.

Οι υπηρεσίες After Sales αποτελούν βασικό παράγοντα ικανοποίησης κάθε οδηγού. Τώρα, όλοι οι κάτοχοι ŠKODA απολαμβάνουν υπηρεσίες After Sales υψηλού επιπέδου με την υπογραφή της Koilakos S.A. Η έμπειρη ομάδα της αποτελεί εγγύηση και για τη φροντίδα του δικού σας αυτοκινήτου. Περισσότερες λεπτομέρειες γι’ αυτές είναι πάντα διαθέσιμες και online στην ιστοσελίδα www.koilakos.gr/skoda ή μέσα από τα social media της σε Facebook & Instagram.

 

Koilakos S.A. | Εξουσιοδοτημένο ŠKODA Service – Φανοποιείο

Λεωφόρος Συγγρού 330, 17673 Καλλιθέα

Ώρες λειτουργίας: 08.00 – 17.00