Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Ποια αυτοκίνητα αγοράζω με 10.000 ευρώ;

Ελλάδα 5:51
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ποια αυτοκίνητα αγοράζω με 10.000 ευρώ;

ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Ποια αυτοκίνητα αγοράζω με 10.000 ευρώ;

ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Τα 10.000 ευρώ είναι ένα ποσόν με το οποίο μπορεί κανείς να αποκτήσει σήμερα τα φθηνότερα αυτοκίνητα της ελληνικής αγοράς. Δείτε ποια είναι αυτά.

Advertisement
Advertisement

Η ελληνικά αγορά αυτοκινήτου προσφέρει ευκαιρίες και σήμερα, μπορείς κανείς να αποκτήσει ένα καινούργιο αυτοκίνητο, ασφαλές και με την πλέον πρόσφατη τεχνολογία, χωρίς να χρειαστεί να καταβάλει για αυτό μια περιουσία.

Έτσι λοιπόν, με μια τιμή κοντά στα 10.000 ευρώ προσφέρονται τα φθηνότερα αυτοκίνητα της αγοράς, στα οποία περιλαμβάνονται εκτός από αυτοκίνητα πόλης (μίνι) και δύο μικρά μοντέλα, προτάσσοντας ένα υψηλό Value for Money.

Παρακάτω σας παρουσιάζουμε το Top 6 των φθηνότερων μοντέλων της αγοράς.

Advertisement
Advertisement

Toyota Aygo: από 9.920 ευρώ

Το πιο φθηνό αυτοκίνητο της ελληνικής αγοράς και το 1 από τα 2 που προσφέρονται σήμερα με τιμή κάτω από τα 10.000 ευρώ, είναι το Aygo μετά και την έκπτωση της αντιπροσωπείας. Ανανεωμένο και αναβαθμισμένο σε πολλά σημεία, το Aygo είναι ένα από τα πιο δημοφιλή μίνι μοντέλα της αγοράς.

Advertisement

Στα χαρακτηριστικά του, το Aygo διαθέτει φρεσκαρισμένη σχεδίαση, ενώ στο εσωτερικό συναντούμε μια νέα οθόνη αφής 7 ιντσών για το σύστημα πολυμέσων. Ο 1.0 lt. κινητήρας με 72 ίππους συνδυάζει την οικονομία με την καλή απόδοση, ενώ έχουν βελτιωθεί επιπλέον η ηχομόνωση και τα οδικά χαρακτηριστικά του μοντέλου.

Εξοπλισμός Aygo 1.0 x-Cool: ESP, 6 αερόσακοι, ηχοσύστημα, air condition, φώτα ημέρας LED

Advertisement

Δείτε περισσότερα για το Toyota Aygo

Citroen C1: από 9.990 ευρώ

Advertisement

Το Citroen C1 είναι το δεύτερο πιο φθηνό αυτοκίνητο της ελληνικής αγοράς. Κοστίζει μετά την έκπτωση της ελληνικής αντιπροσωπείας 9.990 ευρώ και διατηρεί στο ακέραιο τα χαρακτηριστικά ενός ευέλικτου, μοδάτου και μοντέρνου αυτοκινήτου πόλης.

Το γαλλικό μίνι ξεχωρίζει αρχικά με το design του και ειδικά, με το ιδιαίτερο εμπρόσθιο τμήμα του που του χαρίζει μια μοναδική προσωπικότητα. Διαθέτει επίσης ένα εσωτερικό με όλα τα… κομφόρ (μεταξύ των οποίων και την απαραίτητη οθόνη αφής για το infotainment), ενώ ο 1.000άρης κινητήρας του (72 PS) ευνοεί την καθημερινή οικονομία κίνησης.

Εξοπλισμός C1 1.0 Flair: ESP, 6 αερόσακοι, ηχοσύστημα, air condition, κεντρικό κλείδωμα με τηλεχειρισμό

Διαβάστε περισσότερα για το Citroen C1

Kia Picanto: από 10.090 ευρώ

Με έκπτωση 1.500 ευρώ προσφέρει η Kia την αρχική έκδοση του μίνι μοντέλου της Picanto, ορίζοντας έτσι την τιμή του από τα 10.090 ευρώ για την επιλογή Inmotion, η οποία συνοδεύεται από πολύ καλό εξοπλισμό. Το μίνι μοντέλο διαθέτει μια αρκετά μοδάτη και νεανική σχεδίαση, που ταιριάζει απόλυτα στον χαρακτήρα του.

Στο εσωτερικό του το Picanto προσφέρει αρκετά καλούς χώρους για 4 ενήλικες και έχει μεγάλο πορτ-μπαγκάζ για την κατηγορία (255 lt.). O 1.000άρης κινητήρας του με τους 67 ίππους δίνει έμφαση στην οικονομία (4.9 lt./100 km), κινώντας σε ρυθμούς λογικούς το μοντέλο της Kia.

Εξοπλισμός Picanto 1.0 LX Inmotion plus: ESP, 6 αερόσακοι, 2 ηλεκτρικά παράθυρα, ηχοσύστημα με χειριστήρια στο τιμόνι, air condition, κεντρικό κλείδωμα με τηλεχειρισμό

Δείτε περισσότερα για το Kia Picanto

Dacia Sandero: από 10.280 ευρώ

Το Dacia Sandero είναι ένα από τα φθηνότερα μοντέλα της αγοράς και παράλληλα, το φθηνότερο της μικρής κατηγορίας. Το αυτοκίνητο κοστίζει 10.280 ευρώ στην αρχική του έκδοση 1.0 75 hp Life, έχοντας παράλληλα ένα αρκετά ικανοποιητικό με βάση αυτή την τιμή, επίπεδο εξοπλισμού.

Το Sandero διακρίνεται για τους πολύ καλούς του χώρους για επιβάτες και αποσκευές (πορτ-μπαγκάζ 320 λίτρων), αλλά και για την άνεση από την ανάρτησή του. Το μοτέρ της αρχικής έκδοσης είναι ο 1.000άρης ατμοσφαιρικός βενζινοκινητήρας των 73 ίππων, που ξεχωρίζει και για την κατανάλωσή του (εργοστασιακή τιμή: 4,9 lt./100 km).

Εξοπλισμός Sandero 1.0 Life: ESP, 4 αερόσακοι, 2 ηλεκτρικά παράθυρα, ηχοσύστημα με χειριστήρια στο τιμόνι, air condition, κεντρικό κλείδωμα με τηλεχειρισμό

Δείτε περισσότερα για το Dacia Sandero

Mitsubishi Space Star: από 10.390 ευρώ

Το δεύτερο μοντέλο της μικρής κατηγορίας που μπορεί να αποκτήσει κανείς με μια τιμή λίγο πιο πάνω από τα 10.000 ευρώ είναι το μόλις ανανεωμένο Mitsubishi Space Star. Το ιαπωνικό αυτοκίνητο κοστίζει στη χώρα μας 10.390 ευρώ, συνοδευόμενο παράλληλα από ένα πολύ καλό επίπεδο εξοπλισμού.

To Space Star των 10.390 ευρώ μπορεί να συνδυαστεί με τον οικονομικό 1.000άρη βενζινοκινητήρα των 71 ίππων της Mitsubishi, που διαθέτει μέση κατανάλωση 5.2 lt./100 km (κατά WLTP). Το ιαπωνικό μοντέλο ξεχωρίζει με τους πολύ καλούς του χώρους, την άνεση στο δρόμο, αλλά και την αξιοπιστία του.

Εξοπλισμός Space Star 1.0 Entry: ESP, Hill Start Assist, 6 αερόσακοι, 2 ηλεκτρικά παράθυρα, ηλεκτρικοί καθρέπτες, air condition, κεντρικό κλείδωμα με τηλεχειρισμό

Renault Twingo: από 10.780 ευρώ

Το πρόσφατα ανανεωμένο Renault Twingo προσφέρεται αυτή τη στιγμή από 10.780 ευρώ, όντας ένα από τα λίγα αυτοκίνητα της αγοράς που κοστίζουν κάτω από 11.000 ευρώ. Η τιμή αυτή ισχύει για την έκδοση εξοπλισμού Intouch, η οποία περιλαμβάνει ένα πολύ καλό επίπεδο εξοπλισμού.

Στην αρχική του έκδοση το Twingo συνδυάζεται με το ατμοσφαιρικό μοτέρ 1.0 SCe των 65 ίππων ισχύος και μέσης κατανάλωσης 4.5 lt./100 km. Το Twingo είναι άκρως ευέλικτο στην πόλη (λόγω και της τοποθέτησης του κινητήρα-μετάδοσης πίσω), μοδάτο σε εμφάνιση και με επαρκείς χώρους για 4 επιβάτες.

Εξοπλισμός Twingo 1.0 Intouch: ESP, Hill Start Assist, 6 αερόσακοι, 2 ηλεκτρικά παράθυρα, ηχοσύστημα με χειριστήρια στο τιμόνι, air condition, κεντρικό κλείδωμα με τηλεχειρισμό, φώτα ημέρας LED

Δείτε περισσότερα για το Renault Twingo