MIRROR

Το high-class νέο αυτοκίνητο του Θανάση Αντετοκούνμπο

Ελλάδα 7:50
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το high-class νέο αυτοκίνητο του Θανάση Αντετοκούνμπο

MIRROR

Το high-class νέο αυτοκίνητο του Θανάση Αντετοκούνμπο

MIRROR

Αφού στερήθηκε πολλά και δόθηκε αναντίρρητα στην στήριξη της οικογένειάς του, ο Θανάσης πλέον μπορεί ν’ απολαύσει τη ζωή που δικαιούται.

Advertisement
Advertisement

Για την ιστορία των αδερφών Αντετοκούνμπο δεν έχουμε να πούμε πολλά, καθώς πλέον είναι γνωστή τοις πάσι. Από τους πάγκους που πουλούσαν οτιδήποτε για να ζήσουν, πλέον, ο Γιάννης, ο Θανάσης και ο Κώστας γνωρίζουν τη διεθνή αναγνώριση, και έχουν εξελιχθείς σε είδωλα για χιλιάδες παιδιά ανά τον κόσμο.

Ειδικά ο Greek Freak γράφει ιστορία στα παρκέ του NBA έχοντας αναδειχθεί για δύο συνεχή χρονιές (back-to-back) MVP. Ακλόνητο στήριγμά του ο μεγαλύτερος αδερφός, Θανάσης, που δεν έχει πάψει στιγμή να είναι δίπλα του. Όχι μόνο στις χαρές, αλλά και στα δύσκολα χρόνια, όταν η μάχη για την επιβίωση ήταν καθημερινότητα.

Σήμερα, ο… Elevator έχει δρέψει τους καρπούς των κόπων του, αφήνοντας οριστικά πίσω του το άγχος της επιβίωσης και απολαμβάνει μια ζωή που λίγοι θα μπορούσαν ν’ αρνηθούν. Σίγουρα, δεν είναι όλοι λάτρεις του μπάσκετ ή του αθλητισμού και επομένως δεν ενδιαφέρονται για μια ζωή μέσα στα παρκέ. Ποιος, όμως, θα έλεγε «όχι» σε ένα λαμπερό γκαράζ με πολυτελή τετράτροχα στολίδια;

Advertisement
Advertisement

Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί το νέο αυτοκίνητο του Θανάση, μια Rolls-Royce Cullinan των 280.000 ευρώ. Πρόκειται για ένα SUV – κόσμημα των 2,7 τόνων, με μια υπερπολυτελή καμπίνα όπου έχουν χρησιμοποιηθεί κορυφαίας ποιότητας υλικά.

Φυσικά όλα τα καθίσματα είναι κλιματιζόμενα, ενσωματώνονται ψηφιακές οθόνες τελευταίας τεχνολογίας, ενώ δεν λείπουν και κάποιες βάσεις για την τοποθέτηση κρυστάλλινων ποτηριών σαμπάνιας για τους πίσω επιβάτες.

Advertisement

Κάτω από το καπό του θηριώδους SUV υπάρχει ένας V12 twin-turbo κινητήρας των 6,749 κυβικών, ο οποίος παράγει 571 PS και 850 Nm ροπής, με τη κίνηση να μεταδίδεται και στους τέσσερις τροχούς μέσω 8τάχυτου αυτόματου κιβωτίου. Η επιτάχυνση της Cullinan στα 100 km/h από στάση απαιτεί μόλις 5,2 sec, με την τελική να φτάνει τα 250 km/h.

Advertisement

Ο άνθρωπος που «συνέλαβε» τον Θανάση Αντετοκούνμπο πίσω από το τιμόνι της Cullinan και τον Γιάννη στη θέση του συνοδηγού είναι ο δημοφιλής TikToker, Daniel Macdonald.

«Τι δουλειά κάνετε και έχετε αυτό το αμάξι», ρώτησε χαρακτηριστικά ο τελευταίος, με τον Greek Freak να δίνει μια χιουμοριστική απάντηση: «Bitcoin».

Υπενθυμίζεται πως τον Δεκέμβριο του 2020 τα δύο αδέρφια βρέθηκαν στην Ελλάδα, με τον Γιάννη να επιλέγει ένα Land Rover Defender και τον Θανάση μια Jaguar F-Pace.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Ποιο αυτοκίνητο διάλεξε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο;
Δείτε τι μάσκα φορά ο Γιάννης Αντετοκούνμπο
Rolls-Royce Phantom Oribe: Μία και μοναδική (+video)