Live Κίνηση
Περισσότερα
MIRROR

O Scorpios πρώτος στην λίστα των κορυφαία beach bars του κόσμου

Ελλάδα 11:27
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

O Scorpios πρώτος στην λίστα των κορυφαία beach bars του κόσμου

MIRROR

O Scorpios πρώτος στην λίστα των κορυφαία beach bars του κόσμου

MIRROR

Το έγκριτο ταξιδιωτικό περιοδικό δημοσίευσε τα καλύτερα sea side εστιατόρια με το πιο must στέκι της Μυκόνου να φιγουράρει ενώ στον κατάλογο συμπεριλήφθηκε και το Nammo’s στο Ντουμπάι

Advertisement
Advertisement

Είναι εκείνη η ώρα που ο ήλιος αρχίζει να δύει και ο Dj Valeron παίζει το «Shine on you crazy diamond» των Pink Floyd σε ένα εκπληκτικό remix, που στον Scorpios της Μυκόνου ξεκινάει αυτή η μυσταγωγία του ηλιοβασιλέματος. Το αναμφίβολα πιο in μέρος στο νησί των ανέμων φιγουράρει φέτος πρώτο στην παραδοσιακή ετήσια λίστα με τα δέκα καλύτερα beach bar στον κόσμο, που δημοσιεύει το Conde Nast Traveller. Στο ρεπορτάζ ο Scorpios αναφέρεται σαν το beach bar που άναψε την σπίθα του διαφορρετικού στην Μύκονο, όταν ξεκίνησε την λειτουργια του πριν από πέντε χρόνια.

Ο Έλληνας κοσμηματοπώλης που εξαφανίστηκε σε μια νύχτα

Ήταν απλά ζήτημα χρόνου να «σαρώσει», οι ουρές στην είσοδο όταν είχε πάρτι ήταν ατέλειωτες ενώ υπήρξε μέρα που κόλλησαν τα POS του από την συνεχή χρήση! Η αγορά του από το Soho House το περασμένο καλοκαίρι «μυρίζει» ήδη επέκταση στην Ίμπιζα και το Μαϊάμι γι΄αυτό το ethnic μικρό χωριό, με τους μάγους και τους σαμάνους. Αυτούς που φροντίζουν να κάνουν μυσταγωγία το ηλιοβασίλεμα μαζί με ήχους που ξεκινάνε από τον Χατζιδάκι και φτάνουν στον William Orbit, μέσα σε ένα χώρο με μαξιλάρες, χαλιά και boho ατμόσφαιρα. Μια ατμόσφαιρα εντελώς διαφορετική από αυτήν που βγάζει το Nammo’s στο Ντουμπάϊ, το αδερφάκι του beach bar που απογείωσε το νησί και έδειξε και σε άλλους τον δρόμο.

Advertisement
Advertisement

Ο Ζαννής Φρατζέσκος και ο Σάμι Ιμπραήμ έστησαν μέσα στο Four Seasons ένα υψηλής αισθητικής sea side εστιατόριο, που έγινε must από την πρώτη στιγμή της λειτουργίας του, προσελκύοντας εκατομμυριούχους από τα Εμιράτα και όχι μόνο. Το παρόν στο Nammos Dubai έδωσε ο σείχης του Ντουμπάι Μοχάμεντ Μπιν Ρασίντ Αλ Μακτούμ αλλά και νεαροί πρίγκιπες που απολαμβάνουν την luxury αισθητική του εστιατορίου και της παραλίας, ταξιδεύοντας νοερά στην Μύκονο. Στην λίστα συμπεριληφθηκαν μεταξύ άλλων το πανέμορφο Yamba στην παραλία της Μπολίνα στην Πορτογαλία, το Gitano beach στην μυθική Τουλούμ στο Μεξικό, το Potato Head Club στο Μπαλί και το εκπληκτικό La Reserve a la Plage, στο Ραματουέλ της Γαλλίας το οποίο σχεδίασε ο πολύς Philippe Starck. H Καραϊβική τέλος, εκπροσωπείται με το Sereno al Mare, ένα παραθαλάσσιο εστιατόριο στο Saint Barths που εντρυφεί ενδελεχώς στην Ιταλική κουζίνα, στους πελάτες του οποίου δεν συμπεριλαμβάνονται χυμώδεις καλλονές με μικροσκοπικά μπικίνι. Το κοινό του είναι άνθρωποι με ιδιαίτερη αισθητική που ξέρουν να απολαύσουν ένα σπαγκέτι αλ πομοντόρο μαζί με ένα εξαιρετικό κρασί από την Τοσκάνη.

Από τον Γουλανδρή στην φυλακή…