MIRROR

Νότης Σφακιανάκης: Σώμα φτιαγμένο από πηλό

Ελλάδα 7:11
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Νότης Σφακιανάκης: Σώμα φτιαγμένο από πηλό

MIRROR

Νότης Σφακιανάκης: Σώμα φτιαγμένο από πηλό

MIRROR

Γιατί δεν θα αλλάξει ποτέ ο χαρισματικός ερμηνευτής που είναι εδώ και χρόνια μόνος του, αυτός και οι θέσεις του απέναντι σε όλους και στα ΜΜΕ

Advertisement
Advertisement

Μην περιμένετε να αλλάξει ο Νότης μετά την τελευταία του σύλληψη. Δεν το έχει κάνει ποτέ, δεν θα το κάνει ούτε τώρα αυτός ο χαρισματικός τραγουδιστής με την βελούδινη φωνή που είχε και έχει άποψη για όλα. Τα ίδια θα συνεχίσει να λέει για την Ακρόπολη, την Χρυσή Αυγή, την Χούντα και τους σημερινούς πολιτικούς όσο και αν προκαλεί με τα λεγόμενά του εδώ και και μια εικοσαετία σχεδόν. Η σχέση του με τους δημοσιογράφους δεν ήταν ποτέ αυτό που λέγεται αγαστή, κρατούσε πάντα αποστάσεις, όμως όσες φορές επέλεξε να μιλήσει το έκανε χωρίς να μασάει τα λόγια του.Πρέπει να είναι ο μόνος διάσημος τραγουδιστής στην Ελλάδα που δήλωσε δημόσια ότι κάπνιζε χασίς για μια δεκαετία, λέγοντας ότι εισπνέει κάτι που φύεται στην γη, εν αντιθέσει με το τσιγάρο. Το είπε σε τηλεοπτική του συνέντευξη στον Ant1, όταν άλλοι συνάδελφοι του-και είναι πολλοί-τρέμουν στην ιδέα και μόνο ότι το πάθος τους για ουσίες θα γίνει γνωστό με μια σύλληψη.

Γιώργος Μαζωνάκης: Το παιδί της νύχτας και οι ευαίσθητες χορδές του

Η μόνη σύλληψη που θυμάμαι πιο έντονα εγώ ήταν αυτή του Γιώργου Μαζωνάκη το 2001, όταν σε έλεγχο βρέθηκε πάνω του ένα γραμμάριο χασίς και ένα ηρεμιστικό χάπι. Ο θόρυβος ήταν μεγάλος, όχι όμως ίδιος με την σύλληψη του Νότη. Όμως ο Σφακιανάκης είναι μια άλλη περίπτωση, εντελώς διαφορετική που δεν διστάζει να έχει προσωπική άποψη για όλα και όλους και την λέει αδιαφορώντας εδώ και χρόνια για τις αντιδράσεις. Κι αν κάποιες από τις απόψεις του περί τέχνης και μεγάλων ονομάτων της νύχτας τις ακούς και απλά συμφωνείς ή διαφωνείς, το αγκάλιασμα της «Χρυσής Αυγής» από τον τραγουδιστή-είδωλο κάποτε ήταν αυτό που άνοιξε τον ασκό του Αιόλου. Η Βανδή έφυγε από το σχήμα τους το 2013 όταν άκουσε τον Νότη να δηλώνει στις κάμερες ότι «η Χρυσή Αυγή δεν είναι φασίστες» συμπληρώνοντας ότι είναι η μόνη λύση για την Ελλάδα.

Advertisement
Advertisement

Αυτός συνέχισε μόνος του και όταν την επομένη δημοσιογράφος του είπε ότι με αυτά που λέει τον αποκαλούν Χρυσαυγίτη η απάντησή του ήταν λιτή: «Πες σε όλους αυτούς να πάνε να γαμ…..ε!».
Το δήλωσε σε τηλεφωνική επικοινωνία και το «μπιπ» που ακούστηκε στην συγκεκριμένη λέξη δεν έσωσε και πολύ την κατάσταση που είχε διαμορφωθεί. Οι φανατικοί του και είναι πολλοί-υπάρχουν γυναίκες που έχουν κάνει τατουάζ στο στήθος τους το όνομά του-εξακολουθούν να τον ακολουθούν, όμως οι εποχές που γέμιζε μόνος του τους νυχτερινούς ναούς έχουν περάσει ανεπιστρεπτί. Εξακολουθεί να είναι ένας εξαιρετικός ερμηνευτής που όμως εμμένει και δεν κάνει πίσω σε αυτά που πιστεύει, όπως ότι εξωγήινοι έχτισαν την Ακρόπολη και πολλά άλλα.

Ο Έλληνας “Μπέκαμ” έφυγε…νωρίς

Πορεύεται μοναχικά, ειδικά τα τελευταία χρόνια και το γεγονός ότι στην τελευταία του συνεργασία ζούσε σε διαμέρισμα πάνω από το νυχτερινό κέντρο που εμφανιζόταν με την Πάολα συζητήθηκε πολύ. Η απάντηση ότι το έκανε επειδή δεν ήθελε να οδηγεί μέχρι την Σαρωνίδα μάλλον δεν έπεισε, αφού συνέχισε να μένει εκεί ακόμη και μετά το επεισοδιακό φινάλε της σεζόν. Το τελευταίο συμβάν ήταν ακόμη ένα πετραδάκι στα πολλά που έχει βάλει για να χαρακτηριστεί ως εκκεντρικός ένας τραγουδιστής με πολύ ιδιαίτερη φωνή που ότι έχτισε άρχισε σταδιακά να γκρεμίζεται. Κι αυτό συνέβη εν πολλοίς από την αδιάλλακτη στάση του απέναντι σε όλους και σε όλα, επιλέγοντας να απέχει συνειδητά από αυτό που λέγεται δημόσιες σχέσεις και οχι μόνο πληρώνοντας και το ανάλογο αντίτιμο.

Advertisement

Νότης Σφακιανάκης: Ο «αετός» δεν είναι καλά

 

Advertisement