Live Κίνηση
Περισσότερα
MIRROR

Μετέφερε 33 κιλά ναρκωτικά με Hayabusa

Ελλάδα 4:19
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Μετέφερε 33 κιλά ναρκωτικά με Hayabusa

MIRROR

Μετέφερε 33 κιλά ναρκωτικά με Hayabusa

MIRROR

Οι επιδόσεις της Suzuki Hayabusa είναι γνωστές για όποια γενιά και αν μιλάμε. Αυτός μάλλον ήταν και ο στόχος του 43χρονου υπαλλήλου δασαρχείου από το Κιλκίς αφού επέλεξε τα 33 κιλά ναρκωτικά να παραδοθούν με την πιο γρήγορη μοτοσυκλέτα παραγωγής.

Advertisement
Advertisement

Διαβάστε αναλυτικά το Δελτίο τύπου της Ελληνικής Αστυνομίας:

Συνελήφθη στην περιοχή του Κιλκίς, ημεδαπός που συμμετείχε σε διακίνηση ναρκωτικών.

Για εισαγωγή και διακίνηση κάνναβης στην Επικράτεια συνελήφθη ένας ημεδαπός άνδρας προχθές (9 Ιουλίου 2021) το βράδυ σε περιοχή του Κιλκίς, από αστυνομικούς του Γραφείου Ασφάλειας του Αστυνομικού Τμήματος Παιανίας.

Advertisement
Advertisement

Ειδικότερα, μετά από συντονισμένη επιχείρηση των αστυνομικών, εντοπίστηκε ο προαναφερόμενος άνδρας στην ευρύτερη περιοχή της Ειδομένης να οδηγεί δίκυκλη μοτοσυκλέτα μεγάλου κυβισμού και να μεταφέρει συνολικά 31 συσκευασίες κάνναβης συνολικού βάρους 33 κιλών και 523 γραμμαρίων.

Από την έρευνα των αστυνομικών προέκυψε ότι τις παραπάνω ποσότητες ναρκωτικών παρέλαβε λίγο νωρίτερα από μεθοριακό σημείο του Κιλκίς, με σκοπό την περαιτέρω διακίνηση τους στο εσωτερικό της χώρας.

Advertisement

Επίσης στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητα κρυσταλλικής μεταμφεταμίνης βάρους 0.95 γραμμαρίων και 2 κινητά τηλέφωνα. Σε έρευνα που έγινε στην οικία του σε περιοχή του Κιλκίς βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

  • • ένα πιστόλι κρότου – αερίου με γεμιστήρα και 3 φυσίγγια
  • • το χρηματικό ποσό των 12,000 ευρώ και
  • • 12 κουτιά με αναβολικές ουσίες, τα οποία θα σταλούν στον Εθνικό Οργανισμό Φαρμάκων για εργαστηριακή εξέταση

Η παραπάνω δίκυκλη μοτοσυκλέτα ιδιοκτησίας του συλληφθέντα κατασχέθηκε, ενώ διαπιστώθηκε ότι έφερε πινακίδα κυκλοφορίας για την οποία είχε δηλωθεί κλοπή την 26 Ιουλίου 2017 στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης.

Advertisement

Ο συλληφθείς, με την κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του, οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κιλκίς, τον οποίο παρέπεμψε στον Ανακριτή Κιλκίς.