Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Όλα τα νέα Suzuki που περιμένουμε

Ελλάδα 16:20
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Όλα τα νέα Suzuki που περιμένουμε

ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Όλα τα νέα Suzuki που περιμένουμε

ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Η Suzuki μπαίνει σε μια νέα εποχή ανάπτυξης και ετοιμάζεται να μας παρουσιάσει μια νέα γενιά μοντέλων, που θα κινηθούν πάνω στη νέα υβριδική τεχνολογία της μάρκας. Ας δούμε ποια νέα Suzuki αναμένουμε μέχρι τα τέλη του 2020 στη χώρα μας.

Advertisement
Advertisement

Η υβριδική τεχνολογία της Suzuki θα αφορά τόσο σε ήπια υβριδικά συστήματα κίνησης (με μπαταρία 12-Volt ή 48-Volt ανάλογα με την περίπτωση), ‘όσο και σε μοντέλα με αμιγώς υβριδικά συστήματα.

Ξεκινώντας με τη φετινή χρονιά, μέχρι το τέλος του έτους θα έρθει να παρουσιαστεί το σπορτίφ Suzuki Swift Sport για πρώτη φορά και με mild hybrid σύστημα, που θα του επιτρέψει να μειώσει τους ρύπους του.

Την επόμενη χρονιά αναμένουμε ακόμη περισσότερα, αφού μέσα στο Α’ Εξάμηνο το Ignis και το Swift θα λάβουν μαζί με μια ανανέωση τη βελτιωμένη εκδοχή του mild hybrid συστήματός τους. Σταδιακά, η Suzuki θα εντάξει το προηγμένο ήπια υβριδικό σύστημά της και στα Vitara και S-Cross. Τέλος, στη γκάμα θα υπάρξουν και νέα αμιγώς υβριδικά μοντέλα που θα προκύψουν από την πρόσφατη συνεργασία της εταιρείας με την Toyota.

Advertisement
Advertisement