Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

newsautoChoice: Crossover έως 1.500 cc

Ελλάδα 23:27
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

newsautoChoice: Crossover έως 1.500 cc

ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

newsautoChoice: Crossover έως 1.500 cc

ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Ποια είναι τα 5 νέα compact crossover μοντέλα με κινητήρες έως 1.500 cc που ξεχώρισαν οι δοκιμαστές του Newsauto; Δείτε όλες τις πληροφορίες για αυτά σε πρωτότυπα, διαδραστικά microsites.

Advertisement
Advertisement

H κατηγορία των compact (μικρά και μικρομεσαία) crossover/SUV μοντέλων είναι η πλέον αναπτυσσόμενη της αγοράς.

Τα μοντέλα του είδους προσφέρουν όλα τα πλεονεκτήματα ενός υπερυψωμένου αμαξώματος, σε διαστάσεις που τους επιτρέπουν να κινηθούν με ευκολία εντός πόλεως, χωρίς παράλληλα να χάνουν και τα πρακτικά τους χαρακτηριστικά.

Επιπλέον αυτών και έχοντας το πλεονέκτημα των downsizing κινητήρων (turbo χαμηλού κυβισμού), έχουν τη δυνατότητα να κινήσουν με άνεση τα αμαξώματά τους, προσφέροντας επιπλέον χαμηλότερη κατανάλωση και ρύπους.

Advertisement
Advertisement

Παρακάτω μπορείτε να δείτε 5 compact crossover μοντέλα που ξεχωρίζουν, όντας από τα καλύτερα της αγοράς. Τα μοντέλα αυτά είναι οι επιλογές μας ανάμεσα σε πολλά νέα αντίστοιχα αυτοκίνητα που μπορεί κανείς να βρει στην αγορά.

Σε ό,τι αφορά στα κριτήριά μας, αυτά είναι η ποιότητα κατασκευής, η ευχρηστία και πρακτικότητά τους, η υψηλή ασφάλεια, αλλά και η συμπεριφορά τους στο δρόμο σε συνδυασμό με τον παρεχόμενο εξοπλισμό.

Δείτε εδώ την αναλυτική παρουσίαση