Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Η βρετανική πολυτέλεια συναντά την κορυφαία εξυπηρέτηση

Ελλάδα 14:22
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η βρετανική πολυτέλεια συναντά την κορυφαία εξυπηρέτηση

ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Η βρετανική πολυτέλεια συναντά την κορυφαία εξυπηρέτηση

ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Έχοντας συμπληρώσει 30 επιτυχημένα χρόνια, η ΤΖΩΡΤΖΗΣ Α.Ε. αποτελεί τον παλαιότερο εξουσιοδοτημένο αντιπρόσωπο στην Ελλάδα για τις δύο premium μάρκες, Land Rover και Jaguar.

Advertisement
Advertisement

Mε πάνω από 30 χρόνια εμπειρία, μπορούμε με σιγουριά να πούμε ότι κανείς δεν ξέρει το Land Rover ή την Jaguar σας όπως εμείς.

Η εξειδίκευση αλλά και η απόλυτη προσήλωση στις ανάγκες των πελατών μας, μας κάνει να είμαστε το σημείο αναφοράς σε ότι αφορά την συντήρηση και επισκευή αλλά και την αγορά νέου αυτοκινήτου για όποιον αναζητά τη σιγουριά και την ποιοτική εξυπηρέτηση.

Οι υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις και η πλούσια κληρονομιά της εταιρείας ΤΖΩΡΤΖΗΣ Α.Ε. σφραγίζουν την επιτυχημένη πορεία όλα αυτά τα χρόνια.

Advertisement
Advertisement

Παρέχεται η κορυφαία ποιότητα και αντιμετώπιση, ακόμα και στον πιο απαιτητικό πελάτη που είτε αναζητά το επόμενο πολυτελές αυτοκίνητο είτε αφήνει σε αξιόπιστα χέρια το Land Rover ή Jaguar του για έναν απλό έλεγχο ή για το προγραμματισμένο service.

Ο άνετος χώρος αναμονής είναι το σημείο που παραμένετε ήρεμοι, μιας και το αυτοκίνητο σας βρίσκεται στα χέρια των ειδικών, οι οποίοι είναι εγκεκριμένοι από αυστηρά κέντρα συντήρησης και επισκευής.

Advertisement

Η εταιρεία ΤΖΩΡΤΖΗΣ Α.Ε. προσφέρει ειδικά για τον μήνα Ιούλιο (από 05/07/2021 έως 23/07/2021), δωρεάν καλοκαιρινό έλεγχο και έκπτωση 20% στα ανταλλακτικά, την εργασία και τα αξεσουάρ για όλα τα ραντεβού που αφορούν οχήματα εώς 3 ετών.

Advertisement

Επιπλέον :

-Για οχήματα από 4 έως 7 ετών προσφέρουμε έκπτωση εργασίας, ανταλλακτικών και αξεσουάρ 30%.

-Για οχήματα από 8 έως 10 ετών προσφέρουμε έκπτωση εργασίας, ανταλλακτικών και αξεσουάρ 35%.

Advertisement

-Για οχήματα άνω των 10 ετών προσφέρουμε έκπτωση εργασίας, ανταλλακτικών και αξεσουάρ 40%.

Κλείσε τώρα ραντεβού σας εδώ!

Δείτε το αναλυτικότατο βίντεο, στο οποίο παρουσιάζεται η διαδικασία του service του αυτοκινήτου:

Η ΤΖΩΡΤΖΗΣ Α.Ε. κάνει τους ανθρώπους της να νιώθουν ξεχωριστοί, όπως ακριβώς είναι τα αυτοκίνητα που προσφέρει.

Η ΤΖΩΡΤΖΗΣ Α.Ε. ακολουθεί την τάση της εποχής και της αυτοκίνησης, παρέχοντας ψηφιακές διευκολύνσεις και “εξ’ αποστάσεως” οδηγίες, ενώ περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στα κοινωνικά δίκτυα της εταιρείας (facebook και instagram), την ιστοσελίδα και στο Youtube κανάλι.