Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Η νέα BMW X3 xDrive30e στη Σπανός Α.Ε. (video)

Ελλάδα 11:12
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η νέα BMW X3 xDrive30e στη Σπανός Α.Ε. (video)

ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Η νέα BMW X3 xDrive30e στη Σπανός Α.Ε. (video)

ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Το μεσαίο SUV της BMW, η X3 αποκτά μια Plug-in Hybrid εκδοχή, η οποία προσφέρει “ηλεκτρική” αυτονομία έως και 55 χιλιόμετρα.

Advertisement
Advertisement

Η νέα BMW X3 xDrive30e βρίσκεται στη Σπανός Α.Ε., όπου μπορείτε να τη δείτε και από κοντά. Είναι το 3ο Sports Activity Vehicle (SAV) της τρέχουσας γκάμας που περιλαμβάνει plug-in υβριδικό σύστημα κίνησης και μετάδοση και στους τέσσερις τροχούς.

Σε συνεργασία, ο 4κύλινδρος κινητήρας καύσης και ο ηλεκτροκινητήρας του plug-in υβριδικού μοντέλου αποδίδουν μέγιστη ισχύ 292 ίππους.

Ο συνδυασμός του συστήματος τετρακίνησης BMW xDrive και της προηγμένης τεχνολογίας BMW eDrive μειώνει τη μέση κατανάλωση καυσίμου στα 2,1 λίτρα / 100 km. Οι εκπομπές CO2 κυμαίνονται μεταξύ 49 και 54 g/km.

Advertisement
Advertisement

Η μπαταρία ιόντων λιθίου που εφοδιάζεται με την πιο σύγχρονη τεχνολογία κυψελών μπαταριών επιτρέπει αμιγή ηλεκτροκίνηση με αυτονομία 55 km.

Advertisement

Η μέγιστη συνολική ροπή του plug-in υβριδικού συστήματος κίνησης είναι 420 Nm. Αυτό σημαίνει ότι η νέα BMW X3 xDrive30e επιταχύνει από στάση στα 100 km/h σε 6,1 δεύτερα, με την τελική ταχύτητα να αγγίζει τα 210 km/h.

Advertisement

Η μπαταρία ιόντων λιθίου της νέας BMW X3 xDrive30e τοποθετείται χωρίς να καταλαμβάνει πολύ χώρο κάτω από το πίσω κάθισμα, ενώ το ρεζερβουάρ καυσίμου βρίσκεται πάνω από τον πίσω άξονα.

Αυτό σημαίνει ότι η μεταφορική ικανότητα του plug-in υβριδικού μοντέλου ελάχιστα επηρεάζεται. Στα 450 λίτρα, η χωρητικότητα του χώρου αποσκευών της νέας BMW X3 xDrive30e είναι εφάμιλλη των μοντέλων με συμβατικό κινητήρα.

Advertisement

Η μπαταρία υψηλής τάσης φορτίζεται σε συμβατικές οικιακές πρίζες με το καλώδιο φόρτισης που περιλαμβάνεται στον στάνταρ εξοπλισμό.

Μία πλήρης φόρτιση ολοκληρώνεται σε λιγότερο από έξι ώρες. Σε έναν επιτοίχιο φορτιστή (Wallbox) της BMW i, η ίδια διαδικασία φόρτισης ολοκληρώνεται σε περίπου τρεισήμισι ώρες. 

Αποκτήστε την τώρα με το χρηματοδοτικό πρόγραμμα BMW Electrified All Inclusive 5,9%.

Η νέα BMW X3 xDrive30e σάς περιμένει να τη γνωρίσετε και να την οδηγήσετε στη Σπανός Α.Ε.