Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Η εντυπωσιακή BMW X5 xDrive45e στη Σπανός Α.Ε.

Ελλάδα 6:54
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η εντυπωσιακή BMW X5 xDrive45e στη Σπανός Α.Ε.

ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Η εντυπωσιακή BMW X5 xDrive45e στη Σπανός Α.Ε.

ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Η νέα υβριδική Χ5 Plug-in χρησιμοποιεί την τεχνολογία eDrive και μπορεί να διανύσει έως και 87 χιλιόμετρα με τη χρήση του ηλεκτροκινητήρα.

Advertisement
Advertisement

Στη Σπανός Α.Ε. βρίσκεται η νέα BMW X5 xDrive 45e, η οποία εφοδιάζεται με σύστημα plug-hybrid. Η δεύτερη γενιά της BMW X5 με ηλεκτροκινητήρα, συνδυάζει έναν 6κύλινδρο βενζινοκινητήρα (τεχνολογίας BMW TwinPower Turbo) με την τεχνολογία BMW eDrive. Το αποτέλεσμα είναι μία συνδυασμένη απόδοση 394 ίππων.

Η δύναμη μεταδίδεται και στους τέσσερις τροχούς μέσω ενός αυτόματου κιβωτίου οκτώ ταχυτήτων, ενώ η θύρα φόρτισης βρίσκεται στο εμπρός αριστερό φτερό. Αυτό, όπως και μερικά διακριτικά, είναι τα μοναδικά σημεία τα οποία διαφοροποιούν την X5 xDrive45e από τα άλλα «συμβατικά» μοντέλα της οικογένειας.

Advertisement
Advertisement

Όσο αφορά τις επιδόσεις η υβριδική X5 επιταχύνει από 0-100 χλμ / ώρα σε 5,6 δευτερόλεπτα και έχει τελική ταχύτητα 235 χλμ. Όταν χρησιμοποιήστε το πρόγραμμα αποκλειστικής ηλεκτροκίνησης το γερμανικό SUV θα καλύψει απόσταση μεταξύ 67 έως 87 χλμ. (στον κύκλο WLTP) με την τελική ταχύτητα να περιορίζεται στα 135 χλμ.Ο ηλεκτροκινητήρας υποστηρίζεται από μια μπαταρία ιόντων λιθίου 24 kWh νέας γενιάς η οποία υπόσχεται πιο έξυπνη διαχείριση ενέργειας και βελτιωμένη απόδοση. Ο χώρος αποσκευών είναι μικρότερος κατά 150 λίτρα σε σύγκριση με τα μοντέλα X5 (με το μοτέρ εσωτερικής καύσης), αλλά εξακολουθεί να φτάνει τα 500 λίτρα με τα καθίσματα σε όρθια θέση.

Το premium Plug-in υβριδικό SUV της BMW σας περιμένει να το γνωρίσετε και να το οδηγήσετε στην Σπανός Α.Ε.

Advertisement