Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Αυτά είναι τα μεταχειρισμένα που μπορείς να εμπιστευτείς

Ελλάδα 16:18
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αυτά είναι τα μεταχειρισμένα που μπορείς να εμπιστευτείς

ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Αυτά είναι τα μεταχειρισμένα που μπορείς να εμπιστευτείς

ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Η αγορά μεταχειρισμένου αυτοκινήτου κρύβει πολλές κινδύνους, όπως έχετε διαβάσει πολλές φορές μέσα από το Newsauto. Με τη συγκεκριμένη έρευνα σας παρουσιάζουμε τα μεταχειρισμένα που προσφέρουν οι επίσημες αντιπροσωπείες, με τα οποία εξασφαλίζετε πραγματικές εγγυήσεις για να έχετε… ήσυχο το κεφάλι σας.

Advertisement
Advertisement

Γυρισμένα χιλιόμετρα, τρακαρισμένα αυτοκίνητα, αμφιβόλου ποιότητα εισαγόμενα οχήματα, ανύπαρκτα αρχεία συντήρησης & εγγυήσεις μόνο στα χαρτιά. Έτσι σκιαγραφείται η ισχύουσα κατάσταση στο χώρο των μεταχειρισμένων τα τελευταία χρόνια. Πώς, όμως, μπορεί να προστατευτεί κάποιος απέναντι σε όλα αυτά τα φαινόμενα; Υπάρχουν «καλά» μεταχειρισμένα ώστε τα λεφτά σου να πιάσουν τόπο;

Από τα ρεπορτάζ που έχουμε πραγματοποιήσει προκύπτει πως η αγορά μεταχειρισμένου απαιτεί προσεκτικές κινήσεις, μεγάλη έρευνα αγοράς και φυσικά έλεγχο του αυτοκινήτου από την επίσημη αντιπροσωπεία. Άλλωστε κανείς άλλος δεν είναι σε θέση να ελέγξει ένα αυτοκίνητο ενδελεχώς και το ιστορικό συντήρησης-ανακλήσεων που σχετίζονται με αυτό.

Advertisement
Advertisement

Μιλώντας για το επίσημο δίκτυο των εταιρειών, δηλαδή τους εξουσιοδοτημένους ντίλερ των εισαγωγικών αυτοκινήτων, οι περισσότεροι εξ αυτών διαθέτουν μεταχειρισμένα αυτοκίνητα προς πώληση. Πολλά από αυτά προέρχονται από ανταλλαγές και κάποια άλλα αφορούν μοντέλα 2ετίας-3ετίας. Το σύνολο τους έχει ελεγχθεί από τους τεχνικούς της εταιρείας και έτσι, η αγορά τους συνοδεύεται από τις απαραίτητες πιστοποιήσεις. Εστιάζοντας στη συγκεκριμένη κατηγορία αυτοκινήτων απευθυνθήκαμε σε ορισμένους επίσημους ντίλερ προκειμένου να μας πουν λεπτομέρειες για το στόλο μεταχειρισμένων αυτοκινήτων που διαθέτουν. Ας δούμε τι μας είπαν.

 

Advertisement

Βελμάρ-Stock Center με 5πλη εγγύηση

Advertisement

Το Stock Center, είναι το Πρότυπο Κέντρο Μεταχειρισμένων Αυτοκίνητων της Βελμάρ, του ομίλου Θ. Βασιλάκη, όπου δίνεται 5πλη γραπτή ΕΓΓΥΗΣΗ. Τα αυτοκίνητα που διατίθενται είναι με 1η ταξινόμηση στην Ελλάδα και ηλικίας από 6 μηνών. To Stock Center είναι το μοναδικό κέντρο μεταχειρισμένων αυτοκινήτων στην Ελλάδα που σας παρέχει 5πλή εγγύηση: Καλής Λειτουργίας, Πραγματικών χιλιομέτρων, Ατρακάριστου, Επιστροφής χρημάτων και καλύτερης τιμής. Με 12 σημεία πώλησης σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Κρήτη, ο αγοραστής μπορεί να κάνει χρήση χρηματοδότησης με όρους ενός καινούργιου.

Δείτε περισσότερα εδώ

 

Advertisement

Εγγυημένα μεταχειρισμένα από την Peugeot ΓΚΑΛΛΟ

Μέχρι τις 30/5, η Peugeot ΓΚΑΛΛΟ προσφέρει όφελος απόσυρσης έως και 1.000 ευρώ σε όλα τα εγγυημένα μεταχειρισμένα της και 2 χρόνια Δωρεάν Service. Tα αυτοκίνητα που διαθέτει η εταιρεία είναι:

1. Σχεδόν στο σύνολο τους είναι αυτοκίνητα Ελληνικής εισαγωγής
2. Με γνήσια χιλιόμετρα
3. Διαθέτουν ιστορικό service με ενημερωμένα βιβλία service (εργοστασιακά ).
4. Τα απαραίτητα έγγραφα π.χ είναι πάντα στη διάθεση του αγοραστή (όχι φωτοτυπίες)
5. Λόγω των κάθετων μονάδων που έχουν οι εξουσιοδοτημένοι διανομείς είναι ελεγμένα μηχανικά και παρέχεται εγγύηση που φτάνει έως και 5έτη
6. Παρέχεται στήριξη και μετά την πώληση σε αρκετές περιπτώσεις με προωθητικές ενέργειες σε τεχνικούς ελέγχους και service

Δείτε περισσότερα εδώ

 

«Mercedes Star Class» από την ΕΚΚΑ

Στο πλαίσιο του προγράμματος «Star Class» η ΕΚΚΑ διαθέτει αυτοκίνητα της γερμανικής φίρμας ηλικίας έως 5 ετών, με λιγότερα από 100.000 χιλιόμετρα, σε άριστη μηχανική και τεχνική κατάσταση κι έχουν πιστοποιηθεί από έλεγχο 100 σημείων. Η παραμικρή λεπτομέρεια έχει φροντιστεί και η ποιότητα του οχήματος είναι διασφαλισμένη με την υπογραφή της Mercedes-Benz.

Βρείτε τη Mercedes που σας ταιριάζει εδώ

 

ΒMW & MINI από τη Σπανός ΑΕ

Επιλέγοντας ένα μεταχειρισμένο αυτοκίνητο BMW & ΜΙΝΙ από τη Σπανός ΑΕ εξασφαλίζετε πως έχει ελεγχθεί πλήρως η κατάστασή και το ιστορικό του. Εκτός της χρηματοδότησης με προνομιακό επιτόκιο, παρέχεται εγγύηση έως 5 έτη (από την ημερομηνία αγοράς) και πιστοποίηση-εγγύηση για τα διανυθέντα χιλιόμετρα.

Δείτε εδώ τα διαθέσιμα μοντέλα ΜΙΝΙ

Δείτε εδώ τα διαθέσιμα μοντέλα BMW

 

Σφακιανάκης Επιλογές

Πρόκειται για το Νο1 δίκτυο λιανικής μεταχειρισμένων αυτοκινήτων λιανικής στην Ελλάδα, με 18 σημεία πώλησης (Αθήνα-Θεσσαλονίκη-Λάρισα). Η εταιρεία διαθέτει μόνο αυτοκίνητα με πρώτη ταξινόμηση στην Ελλάδα και όχι εισαγωγής, απ’ όλες τις μάρκες και με εγγύηση χιλιομέτρων. Παράλληλα, υπάρχουν και περιπτώσεις «Almost New» αυτοκινήτων με 6 μήνες δωρεάν ασφάλιση & εργοστασιακή εγγύηση με δυνατότητα επέκτασης (αυτοκίνητα 6μηνών – 2 ετών που προέρχονται από τον στόλο των αυτοκινήτων δοκιμαστικής οδήγησης, εξυπηρέτησης πελατών συνεργείου των καταστημάτων λιανικής). Ο υποψήφιος αγοραστής λαμβάνει εγγύηση καλής λειτουργίας, μπορεί να ανταλλάξει το παλιό του αυτοκίνητο, να χρησιμοποιήσει κάποιο ευέλικτο χρηματοδοτικό πρόγραμμα και έχει δικαίωμα επιστροφής χρημάτων και αυτοκινήτου σε περίπτωση προβλήματος.

Δείτε εδώ το σύνολο των αυτοκινήτων

Filocars από την Αφοί Φιλοσίδη α.ε.

Η Filocars ως κέντρο ανταλλαγής επιλεγμένων αυτοκινήτων της Αφοί Φιλοσίδη α.ε., παρέχει τεχνικά ελεγμένα, άριστης κατάστασης μεταχειρισμένα αυτοκίνητα βάσει υψηλών προδιαγραφών. Τα αυτοκίνητα συνοδεύονται με μια γκάμα υπηρεσιών εγγύησης, ασφάλισης όπως και ευέλικτης χρηματοδότησης που προστατεύει και διασφαλίζει την επένδυση σας, για όσο χρονικό διάστημα επιθυμείτε. Για να διασφαλιστεί η ποιότητα, το προσωπικό της εταιρείας πραγματοποιεί τεχνικό έλεγχο 108 σημείων και έτσι παρέχεται η εγγύηση 12 μηνών. Παράλληλα, μπορείτε να συνδυάσετε και να επεκτείνετε την εγγύηση μας με κάποιες από τις πρόσθετες, προαιρετικές υπηρεσίες ασφάλισης του αυτοκινήτου σας.

Εγγύηση Α (2-5 έτη ή έως 60.000 χλμ)
Εγγύηση Β (5-10 έτη ή έως 150.000 χλμ)
Εγγύηση Γ (πάνω από 10 έτη ή πάνω από 150.000 χλμ)

Τέλος, να σημειώσουμε πως οι υποψήφιοι αγοραστές μπορούν να επιλέξουν μεταξύ 3 προγραμμάτων χρηματοδότησης με επιτόκιο από 5,9% και δυνατότητα εξόφλησης έως 72 μήνες.

Δείτε περισσότερα εδώ