Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

After Sales: Ξέγνοιαστα και με ασφάλεια η συντήρηση του αυτοκινήτου μας

Ελλάδα 14:32
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

After Sales: Ξέγνοιαστα και με ασφάλεια η συντήρηση του αυτοκινήτου μας

ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

After Sales: Ξέγνοιαστα και με ασφάλεια η συντήρηση του αυτοκινήτου μας

ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Μπορεί τα φώτα να πέφτουν πάνω στα νέα δημιουργήματα κάθε εταιρείας, ωστόσο στην ουσία, εξίσου σημαντικό (αν όχι σημαντικότερο), είναι να παραμένει δίπλα στον πελάτη και μετά την αγορά.

Advertisement
Advertisement

H σωστή συντήρηση του αυτοκινήτου είναι-ίσως-το πιο σημαντικό στοιχείο μετά την εκάστοτε αγορά. Και αυτό γιατί είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την απρόσκοπτη λειτουργία του οχήματός μας και την αποφυγή οποιασδήποτε απρόσμενης βλάβης καθ’ όλη την κτήση του αυτοκινήτου. Γιατί, όμως, κάποιος να επιλέξει το εξουσιοδοτημένο δίκτυο της κάθε εταιρείας έναντι κάθε άλλης επιλογής;

Τα οφέλη του εξουσιοδοτημένου Service

1) Tη συντήρηση του αυτοκινήτου αναλαμβάνουν άρτια εκπαιδευμένοι τεχνικοί
2) Τοποθετούνται γνήσια ανταλλακτικά
3) Εξασφαλίζεις την άμεση ενεργοποίηση των εργοστασιακών εγγυήσεων εφόσον χρειαστεί
4) Είσαι καλυμμένος σε κάθε ενδεχόμενη βλάβη
5) Αυξάνεις την μεταπωλητική αξία του οχήματός σου μέσω ενός γνήσιου και ενημερωμένου Book Service
6) Αποφεύγεις τα απρόοπτα που κρύβουν πολλές περιπτώσεις ελεύθερων συνεργείων (για παράδειγμα μη γνήσια ανταλλακτικά, μη ενδεδειγμένος εξοπλισμός διάγνωσης, έλλειψη εκπαίδευσης προσωπικού σε νέες τεχνολογίες και πολλά ακόμη)
7) Ειδικά εν μέσω της παγκόσμιας πανδημίας του Covid-19, έχει σημασία ο πελάτης να καρπώνεται μέσω των υπηρεσιών After Sales, μία ολοκληρωμένη εμπειρία άνεσης, ασφάλειας και ευκολίας για τη συντήρηση του αυτοκινήτου του.

Το NewsAuto, το Νο1 αυτοκινητικό μέσο της χώρας, παραμένει στο πλευρό όσων αγαπούν το αυτοκίνητο και εκτός από το να παρουσιάζει ό,τι καλύτερο έχει να προσφέρει η σύγχρονη αυτοκίνηση, σας παρουσιάζει και τις καλύτερες επιλογές στην ελληνική αγορά σε ότι έχει να κάνει με τις υπηρεσίες After Sales (με αλφαβητική σειρά).

Advertisement
Advertisement