Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Αφιέρωμα After Sales: Subaru

Ελλάδα 5:05
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Αφιέρωμα After Sales: Subaru

ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Αφιέρωμα After Sales: Subaru

ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Μπορεί τα μοντέλα της Subaru να διακρίνονται για την παροιμιώδη Ιαπωνική αξιοπιστία, όμως η ΠΛΕΙΑΔΕΣ MOTORS ΑΕ φροντίζει να καλύπτει κάθε πιθανή ανάγκη των πελατών της. Ειδικά σε αυτή την απαιτητική περίοδο.

Advertisement
Advertisement

Ας δούμε όμως μερικά σημεία-κλειδιά στις υπηρεσίες After Sales που αφορούν στα μοντέλα της δημοφιλούς μάρκας.

Μακροζωία και εμπιστοσύνη
Τα μοντέλα της Subaru κατασκευάζονται για να αντέχουν. Πάνω από το 99% των αυτοκινήτων με το σήμα της μάρκας που κατασκευάστηκαν τα τελευταία 10 χρόνια, ακόμα κυκλοφορούν! Και η ΠΛΕΙΑΔΕΣ MOTORS AE είναι αφοσιωμένη στη διατήρηση της αξίας κάθε Subaru για πολλά χρόνια.

Advertisement
Advertisement

Διάρκεια και Αντοχή
Επιλέγοντας σε εξουσιοδοτημένο συνεργείο για τα προγραμματισμένα σέρβις συντήρησης, αλλά και για ό,τι άλλο χρειαστεί, ο ιδιοκτήτης Subaru του προσφέρει την καλύτερη δυνατή φροντίδα.

Ειδικά εργαλεία και διαγνωστικός εξοπλισμός
Σε μια εποχή που η τεχνολογία των αυτοκινήτων έχει αλλάξει δραματικά, είναι απαραίτητο περισσότερο από ποτέ, οι ιδιοκτήτες να είναι σίγουροι για την ασφαλή και αξιόπιστη συντήρηση, καθώς και επισκευή των οχημάτων τους.

Advertisement

Τα εξουσιοδοτημένα συνεργεία Subaru της ΠΛΕΙΑΔΕΣ MOTORS AE διαθέτουν ειδικά εργαλεία και διαγνωστικό εξοπλισμό, ειδικά σχεδιασμένο για ακριβή διάγνωση, αναβάθμιση λογισμικού, επισκευή και συντήρηση των αυτοκινήτων Subaru. Παράλληλα, οι μηχανικοί και οι τεχνικοί είναι εκπαιδευμένοι με τα πιο πρόσφατα προγράμματα της εταιρείας.

Advertisement

Επιπλέον, τα Εξουσιοδοτημένα συνεργεία της Subaru έχουν πρόσβαση σε ολοκληρωμένες βάσεις δεδομένων παγκόσμιας εμβέλειας και έχουν την υποστήριξη μηχανολόγων για γρήγορη και σωστή επίλυση οποιουδήποτε προβλήματος.

Προγραμματισμένα Service
Η τακτική συντήρηση αποτελεί βασικό συντελεστή για τη μεγαλύτερη διάρκεια ζωής του οχήματος, τη σταθερή απόδοση του και την απρόσκοπτη οδήγηση. Κάθε μοντέλο Subaru, όχι μόνο θα αποδίδει σταθερά καλύτερα αλλά θα είναι ασφαλέστερο και θα διατηρεί την αξία του. Για να επιτευχθεί αυτός ο στόχος, η Subaru έχει αναπτύξει ένα πρόγραμμα ελέγχων και service που θα πρέπει να διεξάγονται σε τακτά χρονικά διαστήματα.

Advertisement

Για παράδειγμα, είναι σημαντικό το αυτοκίνητο να συντηρείται στα σωστά διαστήματα: κάθε 12 μήνες ή κάθε 15.000 χιλιόμετρα – όποιο έρθει πρώτο. Ακόμα και αν κάνει λίγα χιλιόμετρα το χρόνο (π.χ. λιγότερα από 3.000 χιλιόμετρα), κάτι που φέτος είναι πολύ συχνό λόγω των μέτρων για την πανδημία, διατηρείται η ανάγκη για service κάθε 12 μήνες. Ο λόγος είναι ότι το λιπαντικό του κινητήρα καθώς και άλλα υγρά, αλλοιώνονται αν το Subaru χρησιμοποιείται ελάχιστα ή σε πολύ σύντομες διαδρομές.

Γνήσια Ανταλλακτικά Subaru
Τα γνήσια ανταλλακτικά και αξεσουάρ της Subaru έχουν σχεδιαστεί και κατασκευαστεί έτσι ώστε να ταιριάζουν σωστά και να πληρούν ακριβείς προδιαγραφές. Καλύπτονται με 2 χρόνια εγγύηση, υπό προϋποθέσεις.

Γιατί είναι σημαντικό να είναι γνήσια τα τακάκια φρένων για ένα SUBARU με EyeSight;

Γιατί είναι σημαντικό να είναι γνήσιο ένα παρμπρίζ για ένα SUBARU με EyeSight;

Εγγύηση / Συμμόρφωση
Τέλος, η συντήρηση του αυτοκινήτου σε ένα Εξουσιοδοτημένο Επισκευαστή Subaru σημαίνει ότι ο ιδιοκτήτης δεν χρειάζεται να ανησυχεί για την κάλυψη της εγγύησης, αφού όλα γίνονται σύμφωνα με τα πρότυπα του κατασκευαστή.

Μπορείτε να δείτε το Δίκτυο After Sales της Subaru, ώστε να βρείτε το κατάστημα που σας εξυπηρετεί, πατώντας εδώ.